Direct naar de content
icon search white
Beleidsterreinen

Financiën & Services

De financiële afdeling binnen de moderne decentrale overheid heeft steeds meer interne taken en is daarnaast veel tijd kwijt aan het verwerken van gegevens, correcties en controles. Inzet van onze oplossingen maakt een sterke vereenvoudiging van bedrijfsprocessen mogelijk, zodat er efficiënter gewerkt kan worden op de gebieden budgetbewaking, verplichtingenadministratie, crediteurenadministratie en inkoop.

Infographic_routekaart_Powerpoint.jpg
Routekaart Financiën & Services

Download hier de volledige routekaart..

En bekijk welke thema's centraal staan op het gebied van Financiën & Services. Bekijk hieronder waarin wij jouw gemeente kunnen faciliteren.

Deel via:

iFinanciën

iFinanciën is onze complete, toekomstbestendige suite voor de financiële beleids- en beheersprocessen binnen de lokale overheid. Hoewel iFinanciën nieuw en modern is, is het een heel betrouwbare en bewezen oplossing. Alle functionaliteit waar we de afgelopen 15 jaar aan gewerkt hebben met CiVision Middelen en Innen is beschikbaar zoals je gewend bent. In een SaaS model met apps ontwikkelen we hier bovenop continu innovaties die je in eigen tempo toe kan passen. Ontdek hieronder de modules.

SAP hosting en techniek

Een betrouwbaar systeem is belangrijk voor een goede werking van applicaties en biedt continuïteit voor gemeentelijke kernprocessen. iFinanciën is gebouwd op het nieuwste SAP S/4HANA platform en draait in de Pink Private Cloud, een high-available infrastructuur speciaal ingericht voor de lokale overheid en ons applicatielandschap. Dit zorgt voor optimale performance, betrouwbaarheid, veiligheid, beheersbaarheid, connectiviteit en schaalbaarheid en maakt dat je klaar bent voor de toekomst.