Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Centraal Factureren

De financiële afdeling is nog steeds veel tijd kwijt aan het verwerken van gegevens, correcties en controle. Bij verschillende processen worden dezelfde gegevens meerdere keren ingevoerd. Dit is inefficiënt en tijdrovend.

Met onze oplossing Centraal Factureren binnen CiVision Innen kun je facturen binnen CiVision Innen vervaardigen. De factuur kan direct binnen Innen worden vastgelegd of gegenereerd op basis van een externe aanlevering met gegevens uit een andere taakspecifieke applicatie. Hierdoor is het mogelijk om naast de vorderingen ook de bijbehorende facturen samen vanuit één centrale administratie te beheren. Gegevens hoeven daarom maar één keer ingevoerd te worden bij het genereren van een factuur. Op die manier wordt er zo efficiënt mogelijk gewerkt.

Optimaliseer de kwaliteit van je gegevens

Je maakt gebruik van gekoppelde gegevens vanuit jouw distributiecomponent en beschikt daarom over actuele informatie van niet-natuurlijke en natuurlijke personen. Hierdoor beschik je over een betere kwaliteit van gegevens.

Integraal beeld voor deurwaarders

Alle (publiekrechtelijke) vorderingen zijn bij elkaar geadministreerd. Deurwaarders hebben daardoor een integraal beeld van de openstaande vorderingen en dit voorkomt misverstanden en dubbele aanmaanprocedures, dit zorgt weer voor een snellere afwikkeling van voorbereidende werkzaamheden, wat resulteert in tijdsbesparing.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deel via:

Meer lezen over de functionaliteiten van Centraal Factureren?

Download de factsheet

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services