Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Centraal Factureren

De financiële afdeling is nog steeds veel tijd kwijt aan het verwerken van gegevens, correcties en controle. Bij verschillende processen worden dezelfde gegevens meerdere keren ingevoerd. Dit is inefficiënt en tijdrovend.

Centraal Factureren is een makkelijke tool om verkoopfacturen naar debiteuren te sturen. De factuur leg je direct binnen het systeem vast of genereer je op basis van een externe aanlevering met gegevens uit een andere taakspecifieke applicatie. Hierdoor is het mogelijk om naast de vorderingen ook de bijbehorende facturen samen vanuit 1 centrale administratie te beheren. Gegevens hoeven daarom maar 1 keer ingevoerd te worden bij het genereren van een factuur. Op die manier werk je zo efficiënt mogelijk.

Optimaliseer de kwaliteit van je gegevens

Je maakt gebruik van gekoppelde gegevens vanuit jouw distributiecomponent en beschikt daarom over actuele informatie van niet-natuurlijke en natuurlijke personen. Hierdoor beschik je over een betere kwaliteit van gegevens.

Integraal beeld voor deurwaarders

Alle (publiekrechtelijke) vorderingen zijn bij elkaar geadministreerd. Deurwaarders hebben daardoor een integraal beeld van de openstaande vorderingen. Dit voorkomt misverstanden en dubbele aanmaanprocedures. Wat weer zorgt voor een snellere afwikkeling van voorbereidende werkzaamheden. Het resultaat: tijdsbesparing.

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over Centraal Factureren. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

 

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet.

Hierin lees je meer over Centraal Factureren, wat de voordelen zijn én hoe het werkt.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png