Direct naar de content
icon search white
Digitaal

Route naar iFinanciën

We merken dat iFinanciën als propositie steeds meer leeft onder gemeentes. Daarnaast zien we dat veel van onze klanten ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in het maken van de stap naar iFinanciën. We snappen dat een dergelijke stap veel vragen kan oproepen en daar willen we je graag bij helpen. 

Je kan jouw gemeente daarom nu aanmelden voor een “Route naariFinanciën” sessie.In een ochtend nemen we dan de specifieke situatie van jouw gemeente door en stippelen we jouw mogelijke route uit naar iFinanciën.  

Hoe ziet een “Route naar iFinanciën” sessie eruit? 

We beginnen met een gedeelte waarin PinkRoccade een aantal zaken uiteenzet voor de stakeholders bij jouw gemeente (applicatiebeheerders, systeembeheerders en eventueel ook de teamleiders). 

Hierbij ontdek jij de modules die voor jullie nieuw zijn met demo’s. Ook krijg je een korte introductie van de technische aspecten die komen kijken bij een migratie naar de Pink Private Cloud. Je komt erachter wat iFinanciën jouw gemeente kan opleveren en je hoort de ervaringen van andere gemeenten.  

Tijdens dit eerste deel zal een collega een korte inbelsessie doen op het systeem van jouw gemeente. Deze collega neemt een checklist door waarna we een duidelijk beeld kunnen geven van de huidige situatie van jouw gemeente. 

We sluiten dit deel af met een inkijkje in de komende ontwikkelingen voor iFinanciën. 

In het tweede deel gaan we de route daadwerkelijk vormgeven 

We beginnen met de huidige situatie en plaatsen iFinanciën als stip op de horizon. Vervolgens gaan we tussenliggende stappen bepalen. Het doel hiervan is om in kaart te brengen hoe de migratie van jouw gemeente zo soepel mogelijk kan verlopen met zo min mogelijk impact in de organisatie. 

We eindigen graag met de teamleiders (en eventuele andere besluitnemers) om de kosten in beeld te krijgen voor jouw gemeente. Zo scheppen we een totaalbeeld en heeft jouw gemeente alles in kaart om later in het proces niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Wil jij weten hoe de “Route naar iFinanciën” er voor jouw gemeente uitziet? 

Heb jij interesse in deze sessie en wil je weten wat de kosten zijn? Laat het mij dan weten via onderstaande contactgegevens. 

Deel via:

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png