Direct naar de content
icon search white
Werken bij

Over ons

Wij zijn PinkRoccade Local Government. Innovatie en technologie stroomt door onze aderen. We zijn de partner die verbindt en zich bewezen heeft. Met de overheid aan de wieg van ons bestaan, zijn we er voor alle lokale overheden van Nederland. Wij zijn de Partner van Betekenis. Al meer dan 70 jaar. Een enerverende geschiedenis om trots op te zijn, met mooie prestaties. Een bedrijf in beweging in dienst van de samenleving, met de blik op de toekomst. Werk jij mee aan de lokale overheid van de toekomst?

Organogram

PinkRoccade Local Government bestaat uit 7 verschillende, zelfstandige businessunits, namelijk: Financiën & Services, Informatievoorziening, Proces & Services, Publiekszaken, Ruimte & Omgeving, Samenlevingszaken en iNzicht. Lees hier meer over de verschillende units. Samen met ongeveer 375 collega's werken we hier vanuit ons mooie bedrijfspand in Den Bosch. Als je naar onze vacature pagina kijkt, zie je mogelijk ook vacatures voorbij komen van Stadsbeheer (locatie: Zwolle) en Kred'it (Locatie: Eindhoven). Dit zijn onze 'zusjes' die zelfstandig opereren maar gebruik maken van de HR diensten van PinkRoccade Local Government. Stadsbeheer ondersteunt gemeenten, omgevingsdiensten & veiligheidsregio's met softwareoplossingen binnen het domein van vergunningen, toezicht en handhaving. Kred'it is dé specialist in software voor schuldhulpverlening. 

Wij zijn onderdeel van TSS en CSI 

PinkRoccade Local Government, Stadsbeheer en Kred’it opereren binnen de kaders van TSS en CSI. CSI omvat wereldwijd meer dan 400 bedrijven die –net als PinkRoccade Local Government, Stadsbeheer en Kred’it- dienstverlening aan een specifiek marktsegment leveren. Al deze bedrijven hebben een grote mate van autonomie om zodoende flexibel in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van hun klanten. TSS bestaat de ambitie om de grootste VMS (Vertical Market Software) speler van Europa te worden.

‘Als onderdeel van TSS biedt PinkRoccade Local Government je talentmanagement op een hoog platform. De slagkracht van een kleine unit; de mogelijkheden van een multinational!’

Sfeer, bedrijfscultuur en onze kernwaarden

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. Onze kernwaarden zijn: Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend (TOV). Een TOV persoon betekent voor PinkRoccade Local Government iemand die toegewijd en proactief is in het behalen van resultaten en doelstellingen. Ben jij daarnaast ook ondernemend in het nemen van verantwoordelijkheid in je eigen persoonlijke ontwikkeling, wil jij graag doorgroeien en speel jij snel in op de veranderende markt en vraag van de klant? Dan ben jij voor PinkRoccade Local Government een TOV-fe medewerker!

TOV.png

Activiteiten bij PinkRoccade 

TSS New Hires Event
De TSS Academy is het opleidingscurriculum voor TSS medewerkers om zich optimaal te blijven ontwikkelen als professionals. Op dit evenement delen we onze visie en missie met medewerkers die bij ons in dienst zijn gekomen. Dit is tevens een goede kans om je TSS-collega’s beter te leren kennen én wij delen op onze beurt relevante kennis met onze nieuwe collega’s. Ben jij bij het volgende TSS New Hires Event van PinkRoccade Local Government? 

TSS new hires.jpg

TSS Academy Advanced
De TSS Academy Advanced vormt onderdeel van het platform zodat je je continu blijft ontwikkelen en kansen krijgt om door te groeien en daarmee persoonlijke groei te realiseren. Je leert onder andere over de TSS-waarden en hoe je een Vertical Market Software bedrijf tot een succes kan maken. TSS stimuleert je om de nieuwste inzichten en kennis toe te passen in de dagelijkse praktijk. Door jezelf steeds te blijven ontwikkelen, groeien we als organisatie.

TSS Academy.jpg

Unitmeetings
Tijdens de Unitmeetings kom je gezellig met je collega’s van jouw businessunit samen. Er is tijd vrijgemaakt om samen te genieten van een leuke activiteit!

Unit IV.jpg

The Floor is Yours
Heb je een muziekinstrument en wil je jammen met je collega’s? Heb je een Xbox of Playstation en wil je de vloer aanvegen met je collega’s in een potje Fifa? Speel je graag poker of Kolonisten van Catan? The Floor is Yours is dan een leuke bezigheid voor jou om aan mee te doen! 

Floor is Yours.jpg

Jouw groeipad

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om door te groeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

Deel via: