Direct naar de content
icon search white
Samenlevingszaken

CiVision Samenlevingszaken

CiVision Samenlevingszaken is het backoffice systeem voor het sociaal domein. Hiermee automatiseer je je processen en beheer je alle gegevens van de burger in 1 overzichtelijk dossier. Je beheert alle belangrijke gegevens op 1 plek. Zo houd je zelf de regie! Wat zijn jouw voordelen?

Je bespaart tijd

CiVision Samenlevingszaken neemt veel van jouw taken uit handen. Denk hierbij aan administratieve handelingen, zoals betaling van zorgverleners. Maar ook aan het verzamelen en beheren van gegevens. Hierdoor kun je efficiënt werken. En je houdt tijd over voor de burger die net wat extra aandacht verdient.

Je speelt in op de behoefte van de burger

Jouw burger heeft steeds meer de behoefte om zijn of haar zaken zelf te regelen. Met CiVision Samenlevingszaken kan dat. Jouw burger kan namelijk:

  • Zijn of haar gegevens inzien, zoals het zorgplan.
  • Zijn of haar gegevens zelf doorgeven.
  • Brieven zien die hij of zij kreeg van de gemeente.

Je hebt altijd de juiste inzichten

CiVision Samenlevingszaken koppelt de informatie van verschillende beleidsterreinen aan elkaar. Je kunt hierdoor snel actie ondernemen om de burger van dienst te zijn. Daarnaast kun je met CiVision Samenlevingszaken rapportages uitdraaien. Deze geven je inzicht in de prestaties van medewerkers en de kosten en resultaten van behandeltrajecten. Zo blijf je goed op de hoogte!

Je kan CiVision Samenlevingszaken uitbreiden met verschillende modules. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Laat het ons weten via onderstaande gegevens.

Deel via:

‘De juiste dienstverlening voor jouw burgers is belangrijker dan ooit. Ik daag je uit samen de beste oplossing te vinden.’

Ingmar Uijl, Productmanager Sociaal domein
Ingmar Uijl - PinkRoccade Samenlevingszaken