Direct naar de content
icon search white
Samenlevingszaken

CiVision Samenlevingszaken

In de toekomst wil de burger steeds meer meebeslissen. Bijvoorbeeld over zijn behandelplan of over zijn re-integratietraject. Hoe ga je daarmee om? Wij helpen je graag! Met backofficesysteem CiVision Samenlevingszaken. Daarmee krijg je een totaalbeeld van de burger. Met CiVision Samenlevingszaken beheer je alle belangrijke gegevens op 1 plek. Zo houd je zelf de regie!

Met CiVision Samenlevingszaken pak jij de regie!

CiVision Samenlevingszaken is ons backofficesysteem. Hiermee automatiseer je je processen en beheer je alle gegevens van de burger in 1 overzichtelijk dossier. Je kunt CiVision Samenlevingszaken uitbreiden met verschillende modules, zoals Zorg & Welzijn, Werk & Inkomen, Schuldhulpverlening, Jeugd en Onderwijs. En je profiteert van de volgende voordelen:

Je bespaart tijd

CiVision Samenlevingszaken neemt je een hoop taken uit handen. Denk hierbij aan administratieve handelingen, zoals betaling van zorgverleners. Maar ook aan het verzamelen en beheren van gegevens. Hierdoor kun je efficiënt werken. En je houdt tijd over voor de burger die net wat extra aandacht verdient.

Je speelt in op de behoefte van de burger

Burgers hebben steeds meer de behoefte om hun zaken zelf te regelen. Met CiVision Samenlevingszaken kan dat.

  • De burger ziet zijn gegevens in, zoals zijn zorgplan.
  • De burger kan zelf gegevens doorgeven.
  • De burger ziet alle brieven die hij heeft gekregen van de gemeente.

Je hebt altijd de juiste inzichten

CiVision Samenlevingszaken koppelt de informatie van verschillende beleidsterreinen aan elkaar. Je kunt hierdoor snel actie ondernemen om de burger van dienst te zijn. Daarnaast kun je met CiVision Samenlevingszaken rapportages uitdraaien. Deze geven je inzicht in de prestaties van medewerkers en de kosten en resultaten van behandeltrajecten. Zo blijf je goed op de hoogte!

Samenlevingszaken heeft veel Young Professionals die gemeenten ondersteunen. Benieuwd? Gemeente Katwijk deelt hier haar ervaringen.

Deel via:

Onze modules