Direct naar de content
icon search white
Beleidsterreinen

Samenlevingszaken

Wij helpen je graag met onze software CiVision Samenlevingszaken, iSamenleving en iParticipatie. Door de beschikbaarheid van de meest actuele gegevens richt je je volledig op 1 gezin, 1 plan, 1 regisseur. 

Bereid je samen met ons voor op de toekomst

De transitie van taken is geweest. Je gaat nu aan de slag met de transformatie. Ook ben je als gemeente verantwoordelijk voor de zelfredzaamheid en participatie van de burger. Dit vraagt om een andere kijk en aanpak. Hoe pak jij dat aan? Wij denken graag met je mee!

Met onze software beheer je alle gegevens in 1 betrouwbaar systeem

Dat doe je met ons backoffice systeem CiVision Samenlevingszaken en ons frontoffice systeem iSamenleving. Je profiteert van de volgende voordelen:

Je weet direct wat er speelt bij een burger

Onze software koppelt de informatie van verschillende beleidsterreinen aan elkaar. Je hebt dus meteen een integraal klantbeeld.

Je bespaart tijd

Onze software haalt alle informatie direct op bij verschillende partijen. Zoals de burger, zorgleveranciers, DUO, lokale verwijsindexen en de landelijke overheid. Deze gegevens zijn actueel en je hoeft ze niet langer zelf te verzamelen.

Stem je beleid af op de behoefte van jouw burger

Met onze software maakt jouw burger steeds meer gebruik van selfservice. Hij heeft regie over zijn eigen situatie. Hiermee bespaar je tijd en middelen. Deze kan je weer inzetten voor de burger die iets extra’s nodig heeft.

Veel gemeenten gingen je voor

En met succes! Lees bijvoorbeeld eens over de gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen. Zij faciliteren de zelfredzame burger met iSamenleving. Of over de gemeente Bronckhorst die de ondersteuning aan de burger optimaliseert. Want met iSamenleving heeft de gemeente altijd en overal inzicht in wat er speelt bij burgers.

Deel via:

‘Samen met gemeenten wil ik het Sociaal Domein van de toekomst vormgeven.’

Erleyne Brookman, Managing Director Samenlevingszaken
PinkRoccade-_E1A1177_edit.png