Direct naar de content
icon search white
Werken bij

Stage

Nog aan het studeren maar wil je wel graag werken bij onze organisatie? Dat kan! Stage lopen bij PinkRoccade Local Government betekent een leerzame en uitdagende stageperiode die je voorbereidt op jouw toekomst.

Waarom stagelopen bij PinkRoccade Local Government?

PinkRoccade Local Government heeft oog voor kwaliteit en individualiteit. Ook hechten wij waarde aan het persoonlijk opleiden en ontwikkelen van gemotiveerde medewerkers. Wij bieden jou de mogelijkheid om in een innovatieve en professionele omgeving jouw stageopdracht uit te voeren .En dan hopen wij ook nog iets te leren van jou! Het kan ook zijn dat PinkRoccade Local Government een uitdagende functie vrij heeft na je stageperiode. Dan kom je in aanmerking voor het Young Professional programma! Waar wacht je nog op?

  • Vaste begeleider, die je op zeer regelmatige basis spreekt.
  • Fijne werksfeer met behulpzame collega's.
  • Jezelf ontwikkelen buiten je opdracht om.

Stageopdrachten

PinkRoccade Local Government heeft verschillende uitdagende (afstudeer)projecten waarmee je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Iedere student wordt persoonlijk begeleid door een ervaren professional. Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires en afstudeerders. Heb je interesse? Kijk dan snel hier naar onze stageopdrachten. Wil jij zelf een opdracht inbrengen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur ons jouw open sollicitatie via deze link.

Deel via:

Lees hier het blog van Jouke Schrover

Jouke is bij PinkRoccade Local Government begonnen als stagiair en uiteindelijk doorgegroeid tot Managing Director.