Direct naar de content
icon search white
Informatievoorziening

Get Connected met iConnect

Verandering is de enige constante in het domein van gemeentelijke gegevensuitwisseling. Terwijl er steeds meer integratiebehoefte ontstaat. Om de digitale dienstverlening continu te verbeteren, aan te sluiten op Common Ground en om datagedreven te kunnen sturen. Daarnaast verwachten burgers en bedrijven van hun gemeente kloppende gegevens en een foutloze, veilige uitwisseling van hun privacygevoelige informatie. Dit zorgt voor groeiende complexiteit in de gegevensuitwisseling.

2020 was een bijzonder jaar voor PinkRoccade Informatievoorziening
Dat jaar vierden we de 10 jarige verjaardag van Makelaarsuite én lanceerde we iConnect. Het nieuwe integratieplatform.

Het iConnect platform

iConnect biedt gegevensuitwisseling in alle standaarden. Door de nieuwe API integratiebehoeften in te vullen en met garanties op de continuïteit van alle bestaande gegevensstromen. Met de focus op werkende ketens in de volste breedte van de gemeentelijke gegevensuitwisseling. Van de basis van het gegevensbeheer en gegevensmanagement tot verbindingen naar ketenpartners en Landelijke Voorzieningen. Waarbij je als gemeente centraal grip houdt op authenticatie, gegevensautorisatie, logging en security.

Gemeentelijke gegevensuitwisseling as a Service
Doordat PinkRoccade nieuwe innovaties en toepassingen in iConnect implementeert en beheert, kan de gemeente focussen op het gebruik van de data. Wij zorgen in de Pink Private Cloud 24/7 voor de techniek en beveiliging. iConnect integreert Makelaarsuite met CLIQ. De complexe beheerlast van de groeiende diversiteit aan gegevensuitwisseling komt steeds meer bij PinkRoccade te liggen. De verschuiving van IT-taken geeft gemeenten lucht en ruimte om te focussen op meer en beter gebruik van de gegevens en verbetering van de gemeentelijke dienstverlening. Dat is uiteindelijk waarvoor je het doet.

In co-creatie naar de toekomst
iConnect biedt gemeenten een solide basis om de digitale dienstverlening en gemeentelijke integratie te verbeteren. Niet door de huidige IT-architectuur op de kop te zetten, maar door gefaseerd nieuwe integratiemogelijkheden te implementeren. Een aanpak die anticipeert op de toekomst en aansluit op Common Ground. In co-creatie zetten we samen met gemeenten de volgende stappen naar de toekomst. Waarbij elke gemeente zelf het tempo bepaalt.

PinkRoccade als integratiepartner
Het leveren van oplossingen om informatie veilig en verantwoord uit te wisselen, waarbij innovatieve technologie en veranderende wetgeving steeds nieuwe eisen stellen. Daar staan wij voor. Als partij van formaat met meer dan 200 gemeenten als partner, innoveert en investeert PinkRoccade voortdurend in het vereenvoudigen van technische complexiteit in de gegevensuitwisseling. Met al 1500 koppelingen met ruim 80 leveranciers en 25 verschillende Landelijke Voorzieningen en ketenpartners bouwen we de komende jaren samen verder aan
iConnect.

Bekijk ook de FAQ
De meest gestelde vragen hebben we voor je uitgewerkt in deze FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op
Wil jouw gemeente klaar zijn voor de toekomst met iConnect? Neem contact
op met je accountmanager en hij vertelt je er graag meer over!

Thomas van Son | 06 295 282 10 | Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl
Perry van Willigen | 06 2340 5016  | Perry.vanWilligen@PinkRoccade.nl
Willem Schepers | 06 14 94 56 27 | Willem.Schepers@PinkRoccade.nl

Deel via:

De meest gestelde vragen hebben we voor je uitgewerkt in deze FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

‘Samen verder’

Thomas van Son, Accountmanager
Thomas vrij.png