Direct naar de content
icon search white
Betere bundeling van kennis, inzicht en ervaring

Co-creatie met kwartiermakers

DSC_2141.JPG
  • Kosten omlaag, tevredenheid omhoog
  • De focus op resultaat
  • Samen moderne, efficiënte oplossingen creëren
  • Gedragen door burgers, gemeenten en leveranciers

Nauwere vormen van samenwerking

Onder invloed van onder meer deregulering, globalisering, nieuwe markten en een vergaande digitalisering van de samenleving, is de wereld van vraag en aanbod de afgelopen jaren sterk veranderd. Traditionele, gesloten systemen waarin bedrijven beslissen welke producten en diensten consumenten moeten afnemen, maken meer en meer plaats voor open systemen waarin bedrijven en consumenten sámen bepalen hoe die producten en diensten eruit moeten zien en wat die producten hun waarde geeft. Open systemen die zich laten typeren door interactie, transparantie en gelijkwaardigheid tussen producent en afnemer, en die vragen om nieuwe, nauwere vormen van samenwerking. Co-creatie, het gezamenlijk creëren van nieuwe oplossingen, producten en diensten, is daar een passende reactie op.

PinkRoccade Local Government is van mening dat een goed geregisseerde co-creatie dé manier is om de komende uitdagingen op het gebied van gemeentelijke dienstverlening aan te vliegen. Door kennis van wetgever, klant en leverancier te bundelen, uit te wisselen en in te zetten bij de ontwikkeling, implementatie, ingebruikname en beheer & onderhoud van oplossingen. Door de pragmatische kennis van gemeenten en de ICT-kennis van PinkRoccade te bundelen, kunnen we samen moderne, efficiënte oplossingen creëren die aansluiten bij de wensen van de gebruiker, die tegemoetkomen aan de gewenste selfservice van burgers en die resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen.

Co-creatie binnen Burgerzaken

iBurgerzaken – moderne, gebruiksvriendelijke en goedkope apps – wordt ontwikkeld met een 25-tal kwartiermakergemeenten met praktische kennis rond burgerzakenprocessen.

 

Deel via: