Direct naar de content
icon search white
Werken bij

Young Professional Programma

PinkRoccade Local Government is altijd op zoek naar jonge, enthousiaste medewerkers zoals jij! Met jouw pas verworven kennis en kunde lever je een waardevolle bijdrage aan de continuering van het innovatieve denken en doen in onze High Performance Organization. Daarbij zorg je ook nog eens voor verjonging en verfrissing. We kijken dus uit naar jouw komst en willen je graag ontvangen in ons mooie pand in 's-Hertogenbosch. 

Toekomst.png

Wat is jouw profiel?

  • Je bent een jonge, ambitieuze en enthousiaste topper;
  • Je bent Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend: de kernwaarden van ons bedrijf;
  • Je hebt je HBO of WO studie afgerond en bent klaar om de arbeidsmarkt te betreden, of;
  • Je hebt minder dan twee jaar werkervaring en bent op zoek naar een nieuwe, toffe uitdaging.

Ons programma in het kort

Als je start als Young Professional bij PinkRoccade Local Government, dan begin je eerst op een startersfunctie. Dit houdt in dat je meteen op een actuele functie aan het werk gaat. Daarnaast ga je gedurende twee jaar ga je aan de slag met je mentor, manager en Young Professional groep. Tijdens individuele-, groeps- en intervisiesessies ga je inhoudelijk de diepte in! Samen zorgen wij ervoor dat je een vakbekwame professional wordt.

YPP.png

Arbeidsvoorwaarden

Bij het programma horen natuurlijk passende arbeidsvoorwaarden! Je start met een contract van met een looptijd van 7 maanden. Bij goed functioneren wordt je contract omgezet naar onbepaalde tijd. Tijdens dit traject ga je elk half jaar een stapje omhoog in salaris.

Ben jij onze nieuwe Young Professional?

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om te zien of we Young Professional vacatures hebben openstaan momenteel. 

Deel via:

Lees hier het blog van Stefan Kuijpers

Stefan is bij PinkRoccade Local Government begonnen als Young Professional en uiteindelijk doorgegroeid tot Managing Director.