Direct naar de content
icon search white
22 juli 2020 - Onze verhalen

Van stagiair naar Managing Director

Mijn naam is Jouke Schrover, Managing Director bij de businessunit Proces & Services. Eind 2009 ben ik begonnen bij PinkRoccade als afstudeer stagiair.

  • Naam: Jouke Schrover
  • In dienst sinds: 2009
  • Huidige functie: Managing Director bij PinkRoccade Proces & Services

Klantfocus 

Tijdens mijn afstudeer stage kwam ik er snel achter dat PinkRoccade een ontzettend mooi bedrijf is om voor te werken. Wat mij als eerste opviel was de klantfocus en de enorme drive om te presteren. Dat was ook één van mijn redenen om te gaan werken bij PinkRoccade. In 2010 ben ik aan de slag gegaan op de afdeling portfolio management als business analist als young professional. Kenmerkend tijdens deze periode vond ik de flexibiliteit die mij werd geboden om erachter te komen welke werkzaamheden ik leuk vind en (natuurlijk) om te achterhalen waar ik goed in ben. Zo ben ik in aanraking gekomen met consultancy, projectmanagement, ontwikkeling van nieuwe producten en presentaties bij klanten. Tijdens deze periode heb ik ook veel over mijzelf en het bedrijf geleerd door goede coaching vanuit mijn manager en HR.

Vertrouwen en kansen

In 2013 heb ik de stap vanuit het young professional programma naar product owner iBurgerzaken gemaakt. Ik kan dit in één woord het beste omschrijven als fantastisch! We hebben hier samen met alle teams het prachtige nieuw product iBurgerzaken van scratch af aan ontwikkelt. Dat ik hier als “jonge” product owner een sleutel rol in heb mogen spelen vond ik fantastisch. Het geeft ook wel aan dat PinkRoccade als young professional serieus neemt, je vertrouwen geeft en je kansen biedt. Natuurlijk is het wel aan jezelf om deze kansen te pakken! Vanaf medio 2015 heb ik mijn gewenste stap gemaakt als productmanager Zaaksuite, waarbij ik wederom alle kansen krijg om mijzelf te ontplooien.

Een fijne sfeer

Sinds 1 januari 2019 ben ik Managing Director geworden van de business unit Proces & Services, weer een mooie stap! Maar het belangrijkste voor mij blijft dat ik de sfeer die ik als afstudeer stagiair proefde, nog steeds proef.

‘De ambitie van PinkRoccade en mijn collega’s spat er vanaf en ik kan nog steeds het leukste doen wat er is, namelijk de beste producten ontwikkelen zodat onze klanten hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren.’

 

 

 

Deel via: