Direct naar de content
icon search white
Het roze bos van PinkRoccade Local Government

Partner van duurzaamheid

Pexels Johannes Plenio 1423600

Het roze bos van PinkRoccade Local Government

Als Partner van Betekenis zijn wij betrokken bij de samenleving én omgeving. Een initiatief dat bijdraagt aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden steunen we dan ook graag. Hoe mooi zou het dan zijn om een 'roze' bos te creëren dat bijdraagt aan verduurzaming? Deze gedachte van collega's Ralf Martens en Thibault Kroonen leidde tot een duurzaam partnerschap tussen PinkRoccade Local Government en Trees for All. Door middel van donaties en bedrijfspartners planten zij bomen wereldwijd. 

1) Het lege bos

Op de foto (genomen eind oktober 2022) zie je Joly Bogers van Trees for All, Thibault Kroonen en Jouke Schrover voor het (toen nog) lege veld. Dit veld ligt hemelsbreed 10 km af van ons kantoor in 's-Hertogenbosch, in het prachtige Groene Woud. Eind januari 2023 planten we daar de eerste bomen.

A668540e88527c3c0d208bc464956ce7a538cbef


2) Bomen planten

Neem een kijkje in ons bos (aangeplant op 25 januari 2023) in Het Groene Woud. Laat je inspireren door onder andere Erleyne Brookman, Demi Tans & Ralf Martens. Zij vertellen je waarom dit bos belangrijk is en hoe wij daarmee ook invulling geven aan werken met betekenis bij PinkRoccade Local Government. 

Microsoftteams Image (25) (1)


3) Statusupdate

Een jaar na de start van onze samenwerking met Trees for All staat het veld volop in bloei. 

Kopie Van R&O Even Voorstellen Linkedin (1)

 

Deel via: