Direct naar de content
icon search white
Samenlevingszaken

iParticipatie

iParticipatie is dé nieuwe innovatie binnen het sociaal domein. Je burger gaat op een gemakkelijke en prettige manier digitaal door een aanvraag. Zonder overbodige vragen regelt die zoveel mogelijk zelf.

De interactieve vragenlijst helpt bij alle aanvragen
Of het nu gaat om een aanvraag levensonderhoud, bijzondere bijstand, BBZ of BBK. Je burger vult zonder stress de aanvraag in. De interactieve vragenlijst stelt geen overbodige vragen.

Digitale inkomensaanvragen doet je burger voortaan zelfstandig
Dit vergemakkelijkt je werkproces. Je medewerkers krijgen tijd, inzicht en gebruikersgemak door maximale ondersteuning tijdens het werkproces. Je werkt vanuit landelijke bronnen, intelligente beslisbomen en vragenformulieren. Je burger en medewerker loggen op dezelfde plek in. De inlogcode (DigiD of userid) is mede bepalend voor wat je ziet en mag. Dient je burger een aanvraag in? Dan is die per direct beschikbaar in de werkstroom.

Dankzij verminderde handmatige handelingen werk je snel en foutloos
Bij iParticipatie staan gebruikersgemak, modernisering en efficiëntie voorop. De handmatige handelingen zijn in iParticipatie verminderd. Je hoeft bijvoorbeeld geen gegevens meer over te typen. Deze worden namelijk al voor je ingevuld en dat scheelt je tijd.

Ook je burger is sneller klaar met diens aanvraag
Maar dat scheelt ook veel tijd en moeite voor je burger. Die ziet in 1 oogopslag wat er nog nodig is voor een succesvolle aanvraag. Want klantvriendelijkheid staat bij iParticipatie ook voorop!

Je applicatie is gebouwd door experts uit het sociaal domein
We hebben 70 jaar know-how opgebouwd in het sociaal domein. Onze experts zijn op de hoogte van elke wetswijziging. In de samenwerking met bijvoorbeeld de VNG houden we onze applicaties up to date. Zodat jij je burger optimaal kunt ondersteunen.

In een persoonlijke demonstratie zie je hoe het werkt
In de demonstratie laat ik je zien welke mogelijkheden er zijn om je burger te ondersteunen. Ook zie je hoe de administratie en consulent te werk gaat. Er is natuurlijk ruimte om te onderzoeken hoe dit voor jouw gemeente werkt.

Plan vrijblijvend en gratis een afspraak
Zet je gegevens in een bericht en ik bel je op. Samen plannen we een afspraak. Natuurlijk zijn je collega’s ook welkom.

Deel via:

‘Ik denk graag mee aan de beste selfservice oplossingen voor jouw burgers.’

Nick van der Heijden, Businessanalist
Nick van der Heijden - PinkRoccade Samenlevingszaken