Direct naar de content
icon search white
Samenlevingszaken

iSamenleving

Gegevens die op allerlei plekken staan. Consulenten die genoteerde gegevens over moeten typen in hun computer. Burgers die continu vragen stellen over hun dossier. Dit is verleden tijd met onze software iSamenleving. Hiermee pak jij de regie! Handig, want als gemeente krijg je steeds meer taken in verschillende beleidsvelden. Met iSamenleving heb je altijd een actueel en volledig beeld van de klantsituatie. Zo kun je direct de juiste acties nemen.

Met iSamenleving heb jij de regie!

Frontofficesysteem iSamenleving geeft alle belangrijke informatie over een burger overzichtelijk weer. Hiermee richt je je op 1 gezin, 1 plan, 1 regisseur. Je kunt iSamenleving gebruiken om handige rapportages en overzichten te maken. En je profiteert van de volgende voordelen:

Je bespaart tijd

Je ziet meteen alle belangrijke informatie. Of het nu gaat om jeugdzorg of een uitkering. De meest actuele informatie wordt aan elkaar gekoppeld binnen iSamenleving. Deze informatie komt niet alleen van de gemeente, maar ook van consulenten, hulpverleners en zelfs van de burger.

Je bepaalt wie wat mag zien

Je kiest zelf hoe transparant je bent naar de burger. En je bepaalt zelf welke gegevens de consulent nodig heeft om zijn taak goed uit te voeren.

Je hebt snel inzicht in complexe situaties

Met iSamenleving zet je alle gegevens eenvoudig om in heldere rapportages. Zo heb je bijvoorbeeld snel inzicht in de zelfredzaamheid van burgers.

Veel gemeenten gingen je voor

En met succes! Lees bijvoorbeeld eens over de ervaring van Gemeente Bronckhorst. Zij zetten iSamenleving in om snel en efficiƫnt informatie uit te wisselen.

Deel via: