Direct naar de content
icon search white
Samenlevingszaken

iSamenleving

iSamenleving is het regiesysteem voor het sociaal domein. Met iSamenleving heb je altijd een actueel en volledig beeld van de klantsituatie. En onderneem je direct de juiste acties.

Met iSamenleving heb jij de regie!

Frontofficesysteem iSamenleving geeft alle belangrijke informatie over een burger overzichtelijk weer. Hiermee richt je je op 1 gezin, 1 plan, 1 regisseur. Je kunt iSamenleving gebruiken om handige rapportages en overzichten te maken. En je profiteert van de volgende voordelen:

Je bespaart tijd

Je ziet meteen alle belangrijke informatie. Of het nu gaat om jeugdzorg of een uitkering. De meest actuele informatie wordt aan elkaar gekoppeld binnen iSamenleving. Deze informatie komt niet alleen van de gemeente, maar ook van consulenten, hulpverleners en zelfs van de burger.

Je bepaalt wie wat mag zien

Je kiest zelf hoe transparant je bent naar de burger. En je bepaalt zelf welke gegevens de consulent nodig heeft om zijn taak goed uit te voeren.

Je hebt snel inzicht in complexe situaties

Met iSamenleving zet je alle gegevens eenvoudig om in heldere rapportages. Zo heb je bijvoorbeeld snel inzicht in de zelfredzaamheid van burgers.

Veel gemeenten gingen je voor

En met succes! Lees bijvoorbeeld eens over de ervaring van Gemeente Bronckhorst. Zij zetten iSamenleving in om snel en efficiënt informatie uit te wisselen.

Deel via:

‘Door te denken in duidelijke processen en klantvriendelijke oplossingen kunnen wij samen de software in het sociaal domein vormgeven.’

Pepijn Veldhuizen, Business analist
Pepijn Veldhuizen -PinkRoccade Samenlevingszaken