Direct naar de content
icon search white
Samenlevingszaken

iSamenleving

iSamenleving is het regiesysteem voor het sociaal domein. Met iSamenleving heb je altijd een actueel en volledig beeld van de klantsituatie. En onderneem je direct de juiste acties.

Met iSamenleving heb jij de regie
Frontofficesysteem iSamenleving geeft alle belangrijke informatie over een burger overzichtelijk weer. Hiermee richt je je op 1 gezin, 1 plan, 1 regisseur. Je kunt iSamenleving gebruiken om handige rapportages en overzichten te maken. En je profiteert van de volgende voordelen:

Je bespaart tijd
Je ziet meteen alle belangrijke informatie. Of het nu gaat om jeugdzorg of een uitkering. De meest actuele informatie wordt aan elkaar gekoppeld binnen iSamenleving. Deze informatie komt niet alleen van de gemeente, maar ook van consulenten, hulpverleners en zelfs van de burger.

Je bepaalt wie wat mag zien
Je kiest zelf hoe transparant je bent naar de burger. En je bepaalt zelf welke gegevens de consulent nodig heeft om zijn taak goed uit te voeren.

Je hebt snel inzicht in complexe situaties
Met iSamenleving zet je alle gegevens eenvoudig om in heldere rapportages. Zo heb je bijvoorbeeld snel inzicht in de zelfredzaamheid van burgers.

Veel gemeenten gingen je voor
En met succes! Lees bijvoorbeeld eens over de ervaring van gemeente Bronckhorst. Zij zetten iSamenleving in om snel en efficiënt informatie uit te wisselen.

Je applicatie is gebouwd door experts uit het sociaal domein
We hebben 70 jaar know-how opgebouwd in het sociaal domein. Onze experts zijn op de hoogte van elke wetswijziging. In de samenwerking met bijvoorbeeld de VNG houden we onze applicaties up to date. Zodat jij je burger optimaal kunt ondersteunen.

In een persoonlijke demonstratie zie je hoe het werkt
In de demonstratie laat ik je zien welke mogelijkheden er zijn om je burger te ondersteunen. Ook zie je hoe de administratie en consulent te werk gaat. Er is natuurlijk ruimte om te onderzoeken hoe dit voor jouw gemeente werkt.

Plan vrijblijvend en gratis een afspraak
Zet je gegevens in een bericht en ik bel je op. Samen plannen we een afspraak. Natuurlijk zijn je collega’s ook welkom.

Deel via: