Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Archiveren

Als je al een behoorlijke tijd klant bent bij ons voor CiVision Innen, Middelen of iFinanciën, maar voor minimaal een van deze applicaties nog nooit archiveringswerkzaamheden hebt laten uitvoeren, kan het opschonen van je systeem veel voordelen hebben.

Voordelen van het opschonen van je systeem

  • Overzichten tonen alleen de actuele gegevens, waardoor de informatie overzichtelijker wordt en mutaties eenvoudig te raadplegen zijn.
  • De performance van de applicatie(s) verbetert, waardoor de medewerkers sneller en prettiger kunnen werken.
  • Zoeken van stam- of transactiegegevens gaat sneller en overzichtelijker, omdat alleen relevante, actuele gegevens worden getoond.
  • Je voldoet aan de archiefwet. Via archiveren kunnen we ervoor zorgen dat gegevens die ouder zijn dan de wettelijke bewaartermijn worden verwijderd.
  • Gearchiveerde gegevens binnen de bewaartermijn kan je uiteraard wel altijd nog benaderen door dit aan te vinken bij het starten van overzichten.

Wil je zelf eens bekijken hoeveel gegevens je nou eigenlijk in je systeem hebt staan?

In TOPdesk is een handleiding toegevoegd waarmee je voor CiVision Innen en/of Middelen kunt vaststellen hoeveel records er in je database zitten. Hierbij zijn ook de aantallen opgenomen vanaf waar we aanraden om te gaan archiveren.

Het is mogelijk om dit eenmalig te doen, maar we bevelen sterk om dit in een abonnement te doen, waarbij je voor de duur van jouw klant-zijn goed zit bij ons. Je kan dan elke twee jaar aanspraak doen op het archiveren van jouw systeem.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Deel via:

Meer lezen over de de voordelen van archiveren?

Bekijk de factsheet

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services