Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Workflow Verkoopfacturen

Workflow Verkoopfacturen is een moderne en gebruiksvriendelijke add-on, exclusief voor iFinanciën. Deze workflow voor de uitgaande debiteurenfacturen is een aanvulling op de bestaande functionaliteit van Centraal Factureren. Een makkelijke tool om verkoopfacturen naar debiteuren te sturen.

Eenduidig, efficiënt en effectief verkoopfacturatieproces

Bij veel gemeenten wordt al vaak decentraal een aanvraag tot facturatie gedaan. Dit gebeurt in de meeste gevallen via een mail, een Excel-formulier of met een kladpapiertje. Vaak ontbreekt hier belangrijke informatie. Of raakt informatie verloren in een mailbox en/of postvak. Facturen op deze manier versturen is foutgevoelig, aangezien gebruikers veel moeten overtypen. Ook is deze manier van aanvragen zeer tijdsintensief.

Met Workflow Verkoopfacturen doe je de aanvraag direct in het systeem

Na het invoeren van de aanvraag wordt deze doorgestuurd naar de budgethouder. Hierdoor heeft de budgethouder niet alleen aan de uitgavenkant een goede grip op zijn of haar budget. Deze grip wordt ook aan de inkomstenkant vergroot.

De gegevensstroom volledig en gestroomlijnd

De budgethouder kan vervolgens de factuuraanvraag eenvoudig inzien, goed- of afkeuren en voorzien van een toelichting. Dit zorgt ervoor dat de debiteurenadministratie de aanvragen enkel nog hoeft te controleren en (indien nodig) aan te vullen. 

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over Workflow Verkoopfacturen. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Bekijk ook de korte demo Workflow Verkoopfacturen

In deze korte demo (14 minuten) nemen we je graag verder mee in de module Workflow Verkoopfacturen.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet

Hierin lees je meer over Workflow Verkoopfacturen, wat de voordelen zijn én hoe het werkt.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png