Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Quickscan

Doelmatigheid (efficiency) is een steeds belangrijker wordend begrip binnen de lokale overheid. Dat blijkt ook uit de initiatieven die zijn genomen om de gemeentelijke overheid te stroomlijnen. Daarom wil jouw gemeente snel en helder inzichtelijk wat er aan efficiency en kwaliteitswinst behaald kan worden bij de uitvoering en het beheer van de financieel administratieve processen.

Met de quickscan investeer je in kwaliteit, tijdswinst en werkplezier.

Tijdens de scan worden jouw financieel administratieve processen doorgelicht en de bevindingen en aanbevelingen gerapporteerd. Samen zetten we een op maat gemaakt plan van aanpak neer. Daarin staan de uit te voeren acties die leiden tot een geoptimaliseerd systeem en betere processen. Specifiek toegesneden informatie op jouw gemeente, jouw situatie, jouw medewerkers.

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over de quickscan. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet.

Hierin lees je meer over de quickscan, wat de voordelen zijn én hoe het werkt.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png