Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Cash Management

De module Cash Management is beschikbaar binnen iFinanciën en CiVision Middelen en biedt inzicht bij het monitoren en plannen van de mate waarin jouw gemeente aan haar lopende verplichtingen kan voldoen. Vanuit 2 rapportages is de stand van zaken te voorspellen: de liquiditeitspositie en de liquiditeitsprognose.

De cashflow tonen met de liquiditeitspositie

Met de liquiditeitspositie worden de huidige saldi van je bank, kasrekeningen en betalingen onderweg/incasso onderweg van de bijbehorende grootboekrekeningen geïllustreerd. Ook worden de planposten hiervan, de handmatig opgevoerde geplande bank/kasmutaties, gerapporteerd.

De cashflow voorspellen met de liquiditeitsprognose

Met de liquiditeitsprognose worden bewegingen op sub administratierekeningen voor zowel crediteuren als debiteuren op de middellange termijn belicht. Daarnaast worden planposten getoond, zoals verwachte rijksbijdragen, geplande salarisbetalingen aan personeel en verwachte ontvangsten/uitbetalingen van subsidies.

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over Cash Management. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet.

Hierin lees je meer over Cash Management, wat de voordelen zijn én hoe het werkt.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png