Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Budgetinfo

De app BudgetInfo is een add-on exclusief voor iFinanciën. Op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier raadpleeg je er jouw budgetinformatie mee en stel je jouw persoonlijke overzichten samen.

Dé app om real-time, gerichte, meerjaren informatie op te vragen

Budgetinfo biedt meer dan 10 separate overzichten en uitgebreide zoekfilters. Je hebt er snel en gemakkelijk inzicht mee in wat is begroot, hoeveel er al gerealiseerd is, welke verplichtingen je nog hebt (obligo’s), wat het restant is, et cetera. De uitnutting zie je terug in lijstvorm of in een grafiek. Exporteer de (ruwe) gegevens bijvoorbeeld naar Excel en maak daar je eigen presentatie van.

Maak met 1 klik een menutegel van jouw overzicht aan in je SAP Fiori Launchpad

Met dezelfde look & feel als andere iFinanciën apps is ook de app Budgetinfo zeer gebruiksvriendelijk. Heb je een overzicht eenmaal naar wens in gericht? Met 1 druk op de knop maak je een menutegel aan in je SAP Fiori Launchpad. Hiermee heb je exact dat overzicht direct in je menu staan en hoef je de filters niet meer opnieuw in te stellen.

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over de app Budgetinfo. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Bekijk ook de on demand demo Budgetinfo

In deze korte demo (8 minuten) nemen we je graag mee door de rapportagemodule Budgetinfo binnen iFinanciën.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet.

Hierin lees je meer over Budgetinfo, wat de voordelen zijn én hoe het werkt.

Download document

Download document (2MB)

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png