Direct naar de content
icon search white
SAP hosting en techniek

Pink Private Cloud

Duizelt de nieuwe regelgeving rondom datalekken en de beveiligingseisen rondom systemen jou ook? Je bent niet alleen! De technische aspecten van een omgeving staan steeds meer centraal, omdat het belang van privacy voorop staat. Wil jij ook 24/7 ‘secure’ zijn?

High-available infrastructuur

Als je kiest voor hosting dan leveren we CiVision Innen en Middelen vanuit de Pink Private Cloud. iFinanciën draait altijd in de Pink Private cloud. Deze omgeving bestaat uit een high-available infrastructuur speciaal ingericht voor de lokale overheid en ons applicatielandschap. Dit zorgt voor een optimale performance van zowel systeem als software. De omgeving staat in twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland (Aalsmeer en Haarlem) en voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen.

2016-07-22_22-02-56.png

Complexiteit uit handen

De gehele infrastructuur wordt 24/7 gemonitord en dagelijkse wordt een back-up van alle systemen gemaakt. De omgeving is schaalbaar en wordt eenvoudig uitgebreid op basis van de actuele behoefte. Binnen de hosting dienst valt het volledig technische beheer en onderhoud van zowel software, systeem (inclusief onderhoud en licenties operating system) als database (inclusief licenties).

Met hosting dienstverlening vanuit de Pink Private Cloud heb je geen omkijken meer naar het inrichten, onderhouden en investeren van infrastructuur. Dit neemt de complexiteit weg en geeft zekerheid in performance, beveiliging en een gegarandeerde beschikbaarheid.

Meer weten over hosting?

Neem dan contact met mij op. Mijn gegevens vind je hieronder.

 

Deel via:

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png