Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Vereenvoudigd verwerken van machtigingskaartjes

De jaarlijkse krachtproef: belastingaanslagen versturen en de bedragen innen. Steeds meer mensen kiezen voor automatische incasso. Wel zo makkelijk. Maar de verwerking van de aanvragen hiervoor is tijdrovend, tenzij je dat proces automatiseert.

Pieter van Rhijn, medewerker Invordering, gemeente Noordwijk

‘Ik schat dat we nu met deze nieuwe module zeven à acht keer zo snel werken.’

Vereenvoudigen van het verwerkingsproces

De functionaliteit 'Vereenvoudigd verwerken van machtigingskaartjes' voorziet in het vereenvoudigd verwerken van machtigingen voor automatische incasso in CiVision Innen en/of CiVision Heffen.

Handelingen aanzienlijk beperken

Met behulp van één transactie ben je in staat de gegevens van een machtigingskaartje direct te verwerken in CiVision Innen en Heffen. Met deze transactie worden op basis van een ingekomen machtigingskaartje IBAN’s aangelegd of gewijzigd bij het subject in CiVision Heffen. Tegelijkertijd worden in CiVision Innen IBAN’s aangelegd of gewijzigd bij de zakenpartner. Ook wordt een mandaat en een incassoschema aangemaakt. Met één in te vullen mutatiescherm kun je het aantal handelingen aanzienlijk beperken in de verschillende applicaties.

Wil jij net als gemeente Noordwijk ook sneller machtigingskaartjes verwerken?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deel via:

Open de factsheet en ontdek meer over deze module

Bekijk hoe het werkt en wat de voordelen zijn

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png