Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Koppeling met MijnOverheid Berichtenbox

Inwoners verwachten tegenwoordig meer selfservice en 24/7 dienstverlening van gemeenten. MijnOverheid is het platform dat door de Nederlandse overheid wordt gebruikt om digitaal gegevens uit te wisselen met inwoners. Een onderdeel van MijnOverheid is de Berichtenbox, een digitaal postvak waarop alle instellingen met een publieke taak kunnen aansluiten.

Relevante berichten digitaal bezorgd

Met de koppeling van iFinanciën en CiVision Innen naar MijnOverheid Berichtenbox ontvangt een inwoner alle facturen, invorderingsformulieren en brieven met betrekking tot betaalschema's via zijn/haar persoonlijke digitale, beveiligde postvak. Zo zijn alle financiële documenten op 1 centrale plek opgeslagen en direct inzichtelijk. Wel zo makkelijk. Vanuit iFinanciën en Civision Innen kan je daarnaast direct (bulk)berichten versturen via de Berichtenbox, zoals herinneringen en aanmaningen.

Breng de papieren post aanzienlijk terug

Doordat de Belastingdienst alle belastingplichtigen en toeslaggerechtigden via dit medium aanschrijft is minstens 80% van de inwoners bereikbaar via de Berichtenbox.

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over de Koppeling met MijnOverheid Berichtenbox. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet.

Hierin lees je meer over de koppeling met MijnOverheid Berichtenbox, wat de voordelen zijn én hoe het werkt.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png