Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Workflow 2.0

Op de financiële afdeling wemelt het van de processen. Als je deze processen niet zorgvuldig definieert en inricht, leidt dit tot onvoldoende overzicht. Hierdoor ontstaan omslachtige processen waar financieel medewerkers onnodig veel tijd aan kwijt zijn. Met Workflow 2.0 breng je jouw financiële administratie beter in kaart. Workflow 2.0 is beschikbaar binnen iFinanciën en CiVision Middelen. 

Meer inzicht in de financiële administratie

Met het inzetten van Workflow 2.0 verkrijg je inzicht in je processen. Op elk moment zie je in welke fase een proces zich bevindt. En welke persoon de volgende stap in het proces dient uit te voeren. Doordat de workflow het proces stuurt en monitort, verkort het de doorlooptijd van het proces.

De workflow log is een van de workflows om processen te monitoren

In de workflow loggen worden alle stappen van een workflow geregistreerd. Zo is op elk moment te bepalen in welke stap de workflow zich bevind en wie op dit moment de bewerker is van de workflow taak. Het is ook mogelijk om deadline monitoring in te zetten. Daarbij ontvangt een bewerker bijvoorbeeld een e-mail als hij of zij de workflow taak niet tijdig uitvoert. Zo krijgt het proces een snellere doorloop.

Administratie inzichtelijk voor de accountant

Met Workflow 2.0 wordt niet alleen het gebruiksgemak voor de prestatieakkoordverklaarder en budgethouder bij het afhandelen van inkoopfacturen verbeterd. Het is het onder andere ook mogelijk de financiële administratie beter in kaart te brengen op de verschillende stappen op factuurregelniveau. En om dit op een later tijdstip inzichtelijk te maken voor de accountant.

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over Workflow 2.0. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet.

Hierin lees je meer over Workflow 2.0, wat de voordelen zijn én hoe het werkt.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png