Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

iRapportage

De app iRapportage is een add-on exclusief voor iFinanciën. Met iRapportage heb je een moderne en toekomstbestendige rapportage- en analysetool tot je beschikking binnen jouw financiële applicatie.

Om grip te krijgen en houden is allereerst inzicht nodig

Door technologische ontwikkelingen, verdere digitalisering en uitgebreide integratiemogelijkheden is er steeds meer data aanwezig in alle applicaties. Tegelijkertijd zien we dat bedrijfsvoering processen steeds complexer worden. iRapportage biedt nieuwe mogelijkheden om meer inzicht uit jouw financiële data te halen.

iRapportage is dé rapportenbouwer in iFinanciën

Maak gebruik van een reeks standaardoverzichten, pas deze desgewenst aan of maak zelf gemakkelijk allerlei rapporten. Je maakt een selectie van velden op basis van je achterliggende behoefte, voegt kolommen aan je output toe en kiest een lay-out. Je voegt daarbij vervolgens een visueel element, zoals een diagram of grafiek, aan toe en slaat je overzicht eenvoudig op als tegel in de iFinanciën Launchpad.

Bevraag jouw financiële data real-time en geef deze overzichtelijk weer

Doordat de module iRapportage volledig geïntegreerd is in iFinanciën kan je vanuit de overzichten eenvoudig doorspringen naar bijvoorbeeld een onderliggend boekingsdocument of crediteuren stamgegevens. Met de S/4HANA technologie verschijnt de output steeds real-time en zeer snel op je scherm. Of je nou duizenden records bevraagt of 1 detailgegeven.

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over de app iRapportage. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Bekijk ook de korte demo iRapportage

In deze korte demo (10 minuten) nemen we je in ons testsysteem graag verder mee in de app iRapportage.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet.

Hierin lees je meer over iRapportage, wat de voordelen zijn én hoe het werkt.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png