Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Betaalgemak

Ooit een factuur betaald via een QR-code? Handig en op een snelle manier betalen toch? Dit kan je nu ook realiseren met onze nieuwe module Betaalgemak!

Creëer met de nieuwe module Betaalgemak een QR-code op jouw correspondentie. Op deze manier kan de debiteur direct betalen via iDEAL of een e-mandaat (automatische incasso) afsluiten. 

De module is toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk

Door middel van een QR-code op jouw correspondentie zorg je voor een lage drempel om de factuur te betalen. Je ontvangt als gemeenten sneller het geld van de openstaande factuur. De betalingen worden direct gekoppeld aan de factuur. Je bespaart hiermee ook tijd omdat je geen foutieve betalingen meer hoeft uit te zoeken. Ook heb je altijd real-time inzicht in de status van je gegenereerde betaallink via een portaal. 

Wil je meer informatie? 

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over de module Betaalgemak. Je leest de voordelen overzichtelijk op een rij en leest hoe de module werkt. 

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens. Of klik hier en vul het formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op.

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet

Je leest meer over de module Betaalgemak. Ontdek de voordelen en hoe het werkt.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png