Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Invordering 2.0

Het uitbesteden van alle invorderingsactiviteiten (vanaf het dwangbevel) leidt tot een grotere afhankelijkheid van derden. Deze vorm van gezamenlijk debiteurenbeheer is duur, gaat vaak ten koste van de dienstverlening aan de burgers, maar ook de voortgang op de inning is vaak onduidelijk.

Meer mogelijkheden onder eigen toezicht

Dit vergroot het risico op inbaarheid, hoe langer de post immers open staat des te moeilijker deze in te vorderen is. Wil je als invorderingsambtenaar meer instrumenten inzetten om de vorderingen zelf te innen? Mis je hiervoor de mogelijkheid om de vorderingen te differentiëren naar deurwaarders of invorderingsprocedures? Wil je de uitvoering van de invordering cyclisch laten verlopen en altijd kunnen schakelen tussen de beschikbare instrumenten? CiVision Innen biedt jou deze mogelijkheden met Invordering 2.0!

Invorderingsstappen afhandelen zonder tussenkomst van derden

Dit betekent dat je naast de huidige invorderingsstappen eenvoudig zelf de betekeningen per post en beslaglegging kunt uitvoeren vanuit je eigen administratie. Zo bespaar je niet alleen veel geld, maar ben je ook niet langer afhankelijk van derden.

Wil jij ook meer regie over je invorderingsactiviteiten?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deel via:

Meer lezen over Invordering 2.0?

In de volledige klantcase gaan we in op het proces, de samenwerking en de oplossing.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png