Direct naar de content
icon search white
SAP hosting en techniek

SAP online back-up

Steeds meer gemeenten maken gebruik van de online back-up optie binnen SAP ERP. Een slimme zet vinden wij. Deze optie geeft je namelijk de mogelijkheid om geautomatiseerd, en zonder downtime van het systeem, een goede volledige back-up te maken.

Zo bespaar je met de online back-up als systeembeheerder niet alleen enorm veel tijd, maar het zorgt er ook voor dat gebruikers van de applicatie geen rekening hoeven te houden met het back-up window. Batchjobs die je het liefste na werktijd zou willen laten draaien, kun je zo gewoon inplannen en uit laten voeren.

Consistent en eenvoudig te controleren

Doordat SAP precies bijhoudt wat er in de database inclusief het werkgeheugen zit, gecombineerd met Oracle archiving of MaxDB logging, is deze volledig consistent. Het voordeel hierbij is dat een applicatiebeheerder zelf binnen SAP de back-ups kan controleren. Bovendien kun je als systeembeheerder eenvoudig een back-up restoren waarbij je niet de gehele database hoeft terug te zetten, maar een specifiek SAP ERP deel van de database kan herstellen.

Meer weten over het inrichten en onderhouden van SAP online back-ups?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deel via:

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png