Direct naar de content
SAP hosting en techniek

Releasemanagement SAP

Om aan de laatste beveiligingseisen te voldoen moeten SAP systemen en software tijdig geüpdatet worden met de laatste releases. Wil jij ook geen zorgen meer om installaties en updates, en toch verzekerd zijn dat je software en systemen up-to-date zijn?

Verzekerd zijn van up-to-date software met releasemanagement

Zowel de installaties van de nieuwe software releases als patches en updates worden door onze specialisten uitgevoerd. Door onze kennis en expertise in het ontwikkelen van deze software en het uitvoeren van deze installaties worden deze installaties optimaal en effectief uitgevoerd door ons. Je hoeft niet meer te monitoren wanneer releases en eventuele SPL-sets geïnstalleerd hoeven te worden.

Daarnaast weet je vooraf welke kosten het onderhouden van je software betekent en geeft het geen financiële verrassingen bij onvoorziene omstandigheden als gevolg van fouten tijdens de installatie of software. Optioneel kunnen ook databases en operating systems worden meegenomen in de uitvoering.

Deel via:

‘Ik ben pas tevreden als onze relaties weten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Doe wat je zegt, zeg wat je doet en blijf in alle gevallen communiceren met elkaar.’

Dennis Hoolwerf, Accountmanager Financiën & Services
Pink_Roccade_Dennis_Hoolwerf_1466 21.png