Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Workflow Memorialen

Workflow Memorialen is beschikbaar als iFinanciën app en als CiVision Middelen. Met Workflow Memorialen leg je gemakkelijk memorialen en correctieboekingen vast.

Memorialen

Bij het aanmaken van een memoriaalopdracht vraag je als financiële administratie, budgethouder of consulent na invoer van gegevens via de workflow akkoord aan de budgethouders die verantwoordelijk zijn voor de gebruikte coderingen. Nadat de memoriaal is goedgekeurd door de verschillende budgethouders, komt hij bij de financiële administratie die hem controleert en doorboekt. Gebruikers kunnen alleen hun eigen regels goedkeuren en geen andere regels. Deze ingebouwde controles en functiescheidingen verhogen de betrouwbaarheid.

Correctieboekingen

Als een memoriaal verkeerd is aangemaakt, is het mogelijk om vanuit een geboekt document een correctieboeking aan te maken. De workflow zal dan ook de gekoppelde gescande inkoopfactuur en andere documenten automatisch meenemen bij correctie. Dit maakt correctieboekingen met betrekking tot BTW betrouwbaarder. Ook is er een koppeling met de BCF-tabel.

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over Workflow Memorialen. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Bekijk ook de korte demo Workflow Memorialen

In deze korte demo (8 minuten) nemen we je graag verder mee in de module Workflow Memorialen en zie je hoe je memoriaalboekingen aanmaakt en goedkeurt met Fiori apps in iFinanciën.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

Meer lezen over de voordelen van Workflow Memoriaal?

Bekijk de factsheet

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png