Direct naar de content
icon search white
iFinanciën

Workflow Inkoopfacturen

De app Workflow Inkoopfacturen is een add-on, exclusief voor iFinanciën. Hij stelt decentrale gebruikers, zoals Prestatie Akkoord Verklaarders, Budgethouders en Verificators in staat om inkomende (e)-facturen op een gestructureerde manier te verwerken.

Keur facturen eenvoudig goed via 1 knop en op elk apparaat

Je benadert de Workflow Inkoopfacturen via een tegel (Mijn Postvak In) op de Fiori Launchpad. Vanuit hier werk jij al je taken en (e)-facturen, met en zonder verplichting, af. Keur eenvoudig goed met 1 knop: Goedkeuren. Indien geautoriseerd ook op elk (mobiel) apparaat.

Geniet van de heldere look & feel

Met dezelfde look & feel als andere iFinanciën apps is ook de Workflow Inkoopfacturen zeer gebruiksvriendelijk. De geordende compacte scherm lay-out versimpelt het goedkeuringsproces aanzienlijk. Je navigeert bijvoorbeeld op een snelle en adequate manier naar gerelateerde bestellingen en selecteert of verwijdert regels in 1 keer in de wijziging-app. In ‘Mijn facturen’ vind je een mooi overzicht van facturen in allerlei statussen en raadpleeg je welke regels als vervanger zijn goedgekeurd namens een goedkeurder.

Meer weten?

Bekijk onderstaande factsheet voor meer informatie over de Workflow Inkoopfacturen’. Je ontdekt er de voordelen overzichtelijk op een rij en leest er hoe het werkt.

Bekijk ook de korte demo Workflow Inkoopfacturen

In deze korte demo (8 minuten) nemen we je graag verder mee in de Workflow Inkoopfacturen en zie je hoe je facturen goedkeurt met Fiori apps in iFinanciën.

Liever iemand spreken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Deel via:

Wil je meer weten? Download de factsheet.

Hierin lees je meer over Workflow Inkoopfacturen, wat de voordelen zijn én hoe het werkt.

‘Ik vind het belangrijk dat je ons als klant weet te vinden. Voor een goed gesprek, het uitwisselen van visies en natuurlijk ook voor vragen.’

Lotte Derkse, Sales Manager Financiën & Services
pinkroccade_Lotte_Derkse_189_AS.png