Direct naar de content
icon search white
Beleidsterreinen

Financiën & Services

De aandacht voor financiën groeit. De financieel adviseur of medewerker heeft steeds meer interne taken en is daarnaast nog veel tijd kwijt aan het verwerken van gegevens, correcties en controle. Financiën wil zich in de kern richten op haar rol van adviseur en strategisch partner en zich niet bezighouden met randzaken. Om de adviseursrol meer in te vullen, moet er op een andere manier gewerkt worden.

Infographic_routekaart_Powerpoint.jpg
Routekaart Financiën & Services

Download hier de volledige routekaart..

En bekijk welke thema's centraal staan op het gebied van Financiën & Services. Bekijk hieronder waarin wij jouw gemeente kunnen faciliteren.

Deel via:

CiVision Middelen en Smart Finance

CiVision Middelen is ontwikkeld met het oog op optimale ondersteuning van de financiële beleids- en beheersprocessen binnen de moderne decentrale overheid. Daarnaast is met Smart Finance een sterke vereenvoudiging van bedrijfsprocessen mogelijk, zodat er efficiënter gewerkt kan worden op de gebieden budgetbewaking, verplichtingenadministratie, crediteurenadministratie en inkoop.

CiVision Innen

Met CiVision Innen beschik je over een centraal debiteurenbeheer. Hierdoor is er integraal zicht op de debiteur, waardoor invordering en beheer efficiënter en minder foutgevoelig is.

SAP hosting en techniek

Duizelt de nieuwe regelgeving rondom datalekken en de beveiligingseisen rondom systemen jou ook? Je bent niet alleen! De technische aspecten van een omgeving staan steeds meer centraal, omdat het belang van privacy voorop staat. Wij helpen je om 24/7 ‘secure’ te zijn.

‘Klanten vooruit helpen en succesvol maken; dat is mijn drijfveer.’

Wilco Moen, Customer Care Manager Financiën & Services
Wilco Moen

Ik help je graag verder

+31 6 2952 7440