Direct naar de content
icon search white
Informatievoorziening

Gegevensmanagement

Gemeenten en andere overheidsorganisaties krijgen additionele taken, bevoegdheden en verantwoordelijken toegewezen vanuit het Rijk. Tegelijkertijd moeten ze kosten besparen en de kwaliteit van dienstverlening verhogen. Er ontstaan veelvuldig nieuwe samenwerkingen met andere gemeenten, waterschappen, veiligheidsregio´s, uitvoeringsorganisaties en andere ketenpartners.

Om succesvol samen te werken met deze organisaties is het van essentieel belang om op een efficiënte en betrouwbare wijze informatie uit te wisselen. Informatie, die zoveel mogelijk afkomstig is vanuit de landelijke stelselvoorzieningen en eenvoudig uitgewisseld kan worden tussen afdelingen van deze overheidsorganisaties. De uit te wisselen informatie moet beschikbaar zijn, actueel zijn, betrouwbaar zijn en verifieerbaar zijn. Ook is het van belang dat de informatie alleen beschikbaar is voor degenen die hier toegang tot hebben. Naast het uitwisselen van gegevens tussen overheidsorganisaties wordt het gebruik van de beschikbare gegevens steeds interessanter. Analyses en onderzoeken op de beschikbare gegevens bieden bruikbare informatie voor het maken van beleid en het verbeteren van processen. Ons motto is daarom ook ‘informatie is de belangrijkste adviseur'.  

Naast het leveren van software oplossingen biedt PinkRoccade Local Government beheerdiensten om deze software en de systemen waar deze op draait te onderhouden. Met deze diensten kunnen we onze klanten optimaal faciliteren in het gebruiken van onze applicaties. Gemeenten kunnen er voor kiezen om de nieuwste releases en updates van onze software door ons uit te laten voeren. Als aanvulling hierop is het ook mogelijk om het technisch beheer van de systemen van uw gemeente door onze specialisten over te laten nemen. Vanuit de gecertificeerde Pink Private Cloud omgeving biedt PinkRoccade Local Government bovendien volledige ontzorging op gebied van zowel infrastructuur als het technische beheer.

Deel via: