Direct naar de content
icon search white
Samen Verder

iNSPIRATIE

De laatste jaren hebben we meer dan 200 bewezen en praktische best practices verzameld rondom iBurgerzaken. Deze voorbeelden van collegagemeenten hebben aantoonbaar geresulteerd in een hoge kwaliteit digitale dienstverlening en verdere procesoptimalisatie. Op 22 november 2019 brachten we het iNSPIRATIE magazine én de website 100bestpractices.nl uit voor gemeenten; meer dan 100 best practices voor de burgerzakendienstverlening. Onze consultant maakt samen met jouw gemeente een selectie uit deze meer dan 100 best practices. Deze zetten we vervolgens in voor jouw gemeente, want ze zijn vaak eenvoudig te implementeren! Delen van best practices maakt onderdeel uit van het Samen Verder dienstverleningspakket (zowel pakket 1 als 2).

Delen van best practices geeft iNSPIRATIE voor een optimale dienstverlening

Met meer dan #100bestpractices vind je altijd iNSPIRATIE om jouw (gemeentelijke) dienstverlening te optimaliseren. Verschillende gemeenten delen praktijkervaringen vanuit uiteenlopende onderwerpen en invalshoeken: co-creatie, selfservice, procesoptimalisatie, communicatie en aansturing. Waarom? Het delen van deze kennis levert sowieso meer op dan het voor onszelf houden. We willen immers samen burgers, bedrijven, instellingen én gemeenten in hun kracht zetten. Om daarmee de gemeentelijke dienstverlening verder te verbeteren.

Een selectie passend bij jouw situatie/vraagstuk

Iedere gemeente is uniek en bevindt zich in een andere volwassenheidsfase. Het is dan ook niet zo gek dat bepaalde best practices op dit moment beter passen dan anderen. Samen met onze consultant ga je daarom op zoek naar de beste selectie voor jouw gemeente. En vergeet niet; wij vullen maandelijks weer nieuwe best practices aan. Zo houden we elkaar scherp en blijft deze bron van inspiratie een terugkerend onderdeel in het succes van online dienstverlening.  

Laat je inspireren

Neem alvast een kijkje op www.100bestpractices.nl. Gebruik daar de filters en je eigen zoekwoorden om te bekijken welke best practice bij jouw situatie, jouw vraagstuk past. 

Deel via: