Direct naar de content
icon search white
Publiekszaken

Samen Verder

De mogelijkheden van onze dienstverlening reiken ver. Door het stellen van concrete (SMART) doelen, het blijven zetten van die stappen en het meten van de resultaten, worden de gestelde doelen van jouw gemeente bereikt. Hiervoor bieden we met Samen Verder een totaalpakket aan dienstverlening wat we specifiek afstemmen op jouw gemeente, met concreet en meetbaar resultaat! Samen gaan we die optimalisatiereis maken door de wereld van iBurgerzaken! Lees hier ook meer over hoe wij kennis delen tijdens onze jaarlijkse congressen en workshops. 

2021-04-07_10-31-33.png
Deel via:

Samen Verder dienstverleningspakket

Met het Samen Verder dienstverleningspakket krijg je concrete handvatten om alles uit iBurgerzaken te halen en jullie doelen te bereiken! Zie het als een optimalisatiereis door de wereld van iBurgerzaken. Vanuit onze ervaring bij ruim 160 gemeenten, weten we dat het live brengen van iBurgerzaken of één van onze modulen slechts het begin is. Lees hieronder meer over dit dienstverleningspakket en de 8 dienstverleningsproducten die we daarbinnen aanbieden.

Congressen en workshops

Wij organiseren regelmatig workshops, regio-overleggen, events en congressen. Netwerken, selfservice, digitale dienstverlening en inspiratie staan daarbij centraal.

‘Mijn doel is om in verbinding met klanten en relaties écht bij te kunnen dragen aan (proces)verbetering en innovatie.’

Femke Rhouat-Van der Gouw, Productmanager Dienstverlening
Femke Rhouat.png