Direct naar de content
icon search white
Publiekszaken

Samen Verder

De mogelijkheden van onze dienstverlening reiken ver. Met het Samen Verder dienstverleningspakket krijg je concrete handvatten om alles uit iBurgerzaken te halen en jullie doelen te bereiken! Want zeg nou zelf, kritisch naar je eigen gemeentelijke processen kijken en deze optimaliseren, daar kom je door de waan van de dag niet altijd aan toe...

Een optimalisatiereis, een versnelde aanpak

Met het Samen Verder dienstverleningspakket krijg je concrete handvatten om alles uit iBurgerzaken te halen en jullie doelen te bereiken. Vanuit onze ervaring bij ruim 170 gemeenten weten we namelijk dat het live brengen van iBurgerzaken of één van de apps slechts het begin is.

Het Samen Verder traject start jaarlijks met een kick-start. Vanaf dat moment werken we gericht toe naar concrete doelstellingen en een set van aanbevelingen per gemeente. Uiteraard monitoren we gedurende het jaar samen het resultaat van de uitgezette acties en de gezette stappen want alleen zo bereiken we de gestelde doelen.

Deel via:

Een totaalpakket aan dienstverlening

Onder het motto “Samen verder” maken we in onze gezamenlijke optimalisatiereis door de wereld van iBurgerzaken gebruik van een uitgebreid aanbod van 3 verschillende dienstverleningsproducten. Daarmee heb je met Samen Verder een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en blije burgers.

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)