Direct naar de content
icon search white
Publiekszaken

Samen Verder

De mogelijkheden van onze dienstverlening reiken ver. Door het stellen van concrete (SMART) doelen, het blijven zetten van die stappen en het meten van de resultaten, worden de gestelde doelen van jouw gemeente bereikt. Hiervoor bieden we met Samen Verder een totaalpakket aan dienstverlening wat we specifiek afstemmen op jouw gemeente, met concreet en meetbaar resultaat!

Een optimalisatiereis, een versnelde aanpak

Met het Samen Verder dienstverleningspakket krijg je concrete handvatten om alles uit iBurgerzaken te halen en jullie doelen te bereiken. Zie het als een optimalisatiereis door de wereld van iBurgerzaken. Daarbij ligt de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de applicatiebeheerders en eindgebruikers. Daarmee bieden wij een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en blije burgers. 

Samen Verder in de praktijk

Hoe ervaren gemeenten het Samen Verder optimalisatietraject in de praktijk? Lees hier de verhalen van gemeenten Beekdaelen en Midden-Groningen over hoe zij Samen Verder inzetten als optimalisatiereis door de wereld van iBurgerzaken.

 

Deel via:

Samen Verder dienstverleningspakket

Met het Samen Verder dienstverleningspakket krijg je concrete handvatten om alles uit iBurgerzaken te halen en jullie doelen te bereiken! Zie het als een optimalisatiereis door de wereld van iBurgerzaken. Vanuit onze ervaring bij ruim 160 gemeenten, weten we dat het live brengen van iBurgerzaken of één van onze modulen slechts het begin is. Lees hieronder meer over dit dienstverleningspakket en de 8 dienstverleningsproducten die we daarbinnen aanbieden.

Congressen en workshops

Wij organiseren regelmatig workshops, regio-overleggen, events en congressen. Netwerken, selfservice, digitale dienstverlening en inspiratie staan daarbij centraal.

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)