Direct naar de content
icon search white
Gegevensmanagement

Functioneel Applicatiebeheer Makelaarsuite

Makelaarsuite is een belangrijke schakel binnen het gemeentelijke applicatielandschap: het ontvangt en verwerkt kerngegevens vanuit bronapplicaties en stuurt deze door naar afnemende applicaties. Als er berichten uitvallen ontstaat er data-inconsistentie in de keten. Om deze inconsistentie vervolgens zo snel mogelijk op te lossen is dagelijks beheer op Makelaarsuite noodzakelijk.

Weet dat wij je kunnen helpen
Soms schiet het dagelijks beheer van Makelaarsuite er helaas bij in. Dit kan verschillende redenen hebben: de beheerder is bijvoorbeeld ziek, met verlof, vertrokken of heeft simpelweg al te veel taken. En vanwege het specialistische werk is het in zo'n geval niet mogelijk om terug te vallen op collega’s. Met iBeheer nemen wij de operationele beheerswerkzaamheden van je over. We monitoren al het inkomend en uitgaand verkeer binnen Makelaarsuite, samen met de technische verbindingen tussen bron- en afnemende applicaties. De uitgevallen berichten en verbindingen lossen wij voor je op! Je ontvangt per mail een rapportage, met daarin een omschrijving van de door ons uitgevoerde beheerswerkzaamheden. We rapporteren over de fouten die zijn opgetreden, geven aan waar dat de fout zat, wat de impact was en hoe de fout is opgelost. Ook geven we aan welke bestanden zijn ingelezen en verwerkt, én welke beheeracties nog openstaan.  

Het team van iBeheer
Ons team bestaat uit ervaren consultants en Customer Care-medewerkers. Dagelijks implementeren ze koppelingen, verzorgen ze trainingen en opleidingen en beantwoorden ze vragen van klanten over het beheer van Makelaarsuite. Zij zijn bij uitstek dé personen waar je de beheerstaken wilt neerleggen.
Je krijgt een vast aanspreekpunt zodat je jouw vragen gericht kan stellen. Heb je geen vragen? Ook dan staan we in contact, want met jouw feedback brengen we de klanttevredenheid naar een hoger niveau.

Een transparante dienstverlening
Om onze toegevoegde waarde nóg transparanter te maken, werken we op dit moment aan dashboard. In samenwerking met iBeheer-gemeenten maken we hier alle informatie inzichtelijk die voor jouw organisatie belangrijk is. Als Makelaarsuite bijvoorbeeld onbereikbaar is of berichten worden niet doorgestuurd naar afnemende applicaties, dan ontvang je direct een notificatie om betrokken collega’s te informeren.

Sief Drent, Adviseur en Functioneel beheerder Makelaarsuite gemeente Zwolle

‘Dat er dagelijks deskundigen mee kijken geeft een goed gevoel. Het is een extra check waardoor minder snel zaken over het hoofd worden gezien en dus de kwaliteit ten goede komt.’

Kan jij wel wat hulp gebruiken
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken je wensen en maken een passend voorstel, voor korte of langere termijn. Alles is mogelijk!

Thomas van Son | 06 295 282 10 | Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl
Perry van Willigen | 06 234 050 16 | Perry.vanwilligen@PinkRoccade.nl
Willem Schepers | 06 14 94 56 27 | Willem.Schepers@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen verder’

Thomas van Son, Accountmanager
Thomas vrij.png