Direct naar de content
icon search white
Gegevensmanagement

Functioneel Applicatiebeheer Makelaarsuite

Uniformiteit en kwaliteit van de gegevens is van groot belang voor alle processen binnen de gemeente. Van het maken van statistische rapporten tot het maken van beleidsstukken. De continuïteit en betrouwbaarheid van de gegevens moeten zoveel mogelijk gewaarborgd worden.

Makelaarsuite heeft een cruciale plaats in het landschap van je gemeente
Het functioneel beheer ervan is daarmee een belangrijke en veelzijdige taak waar veel gemeentelijke processen van afhangen.

PinkRoccade biedt ondersteuning bij het functioneel beheer van Makelaarsuite
Met een team van applicatie beheerders die er voor zorgen dat alle processen en taken voor de gemeente gewoon doorlopen. Tijdens de vakantievervanging wordt gewaarborgd dat Makelaarsuite minimaal op hetzelfde niveau onderhouden wordt op verschillende modules. Denk hierbij aan het monitoren, oplossen van foutmeldingen, opschonen en de controles binnen Makelaarsuite.

Sief Drent, Adviseur en Functioneel beheerder Makelaarsuite gemeente Zwolle

‘Dat er dagelijks deskundigen mee kijken geeft een goed gevoel. Het is een extra check waardoor minder snel zaken over het hoofd worden gezien en dus de kwaliteit ten goede komt.’

Neem gerust contact met ons op
Wil je meer informatie over tijdelijke of structurele vervanging? Of wil je ondersteuning bij het functionele beheer van Makelaarsuite? Dan horen wij het graag! Wij maken een offerte op maat, die bij de wensen en behoefte van de gemeente aansluit. Voor vragen kun je contact opnemen met onze accountmanagers of Rick van Son via Rick.vanSon@PinkRoccade.nl.

Thomas van Son | 06 295 282 10 | Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl
Jochem Lam | 06 147 290 40 | Jochem.Lam@PinkRoccade.nl
Willem Schepers | 06 14 94 56 27 | Willem.Schepers@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen verder’

Thomas van Son, Accountmanager
Thomas vrij.png