Direct naar de content
icon search white
Gegevensmanagement

CycloMedia

Met de basismodule CiVision Integraal Raadplegen (CIR) kun je zowel administratief als geografisch diverse overzichten opvragen. De geografische gegevens in CIR blijven echter bij een platte kaartlaag maar door CIR met de module CycloMedia uit te breiden, kun je het gebied met hoge kwaliteit streetview foto's bekijken.

CycloMedia biedt hoge resolutie straatfoto's inclusief de mogelijkheid om voorgaande jaren eenvoudig op te vragen. Je kunt de foto's bij alle gegevens opvragen die je in CIR bekijkt. Hierbij maakt het niet uit of je een adres, verblijfsobject, pand, persoon of bedrijf opzoekt. Met slechts één klik op een administratief zoekresultaat wordt direct de bijbehorende foto getoond. Bij de getoonde foto krijg je tevens de mogelijkheid om de overige foto's uit die locatie te bekijken.

CycloMedia aan BRK- en NAO-overzichten koppelen
Behalve de integratie met de basisgegevens (adressen, panden, verblijfsobjecten, personen en bedrijven) wordt CycloMedia ook aan de BRK- en NAO-overzichten gekoppeld. Daarnaast kun je ook de gegevens gebruiken uit de overzichten die je met de Toolkit Informatievoorziening hebt gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld lichtmasten of speelvoorzieningen als overzichten toevoegen aan CIR en met de module CycloMedia direct visualiseren.

Actuele foto's door jaarlijkse updates
CycloMedia biedt jaarlijkse updates van de straatfoto’s, waardoor je ook terug in de tijd kan kijken. Je kunt dit eenvoudig doen door een ander jaartal in de het CycloMedia venster te selecteren.

Deel via:

‘Veel is mogelijk en dat wordt alleen maar meer!’

Pim Bouwer, Business Analist
Pim Bouwer website.png