Direct naar de content
icon search white
#GPSC19

Uitblinkers aan het woord

Tijdens het Grote Burgerzaken Innovatie Congres 2019 (#GPSC19) stonden de gemeenten Assen, Bergen op Zoom, Enschede, Helmond, Utrechtse Heuvelrug, Waalwijk, Waddinxveen, Weststellingwerf en Zwolle op het podium. Samen met afgevaardigden van JCC, ORIBI id-solutions, PinkRoccade Publiekszaken en VNG Realisatie deelden zij Best practices en Innovaties.

Best practices

Laat de Best practices van deze Uitblinkers een bron van inspiratie zijn om je eigen dienstverlening een impuls te geven. Ga met een aantal concrete tips vandaag nog aan de slag om je dienstverlening te verbeteren. Denk daarom na over waarom je bepaalde stappen wel of niet doet. Wat brengt het nu écht extra voor jouw gemeentelijke situatie? Met deze en de andere 100 Best practices heb je zeker voldoende stof tot nadenken. En weet…we helpen je graag wanneer nodig.

>> Kijk zeker ook op: www.100bestpractices.nl.

Innovaties

Ook nu dromen we weer over het continu ontwikkelen van nieuwe iBurgerzaken apps en koppelingen. Oplossingen die vooral gericht zijn op toegevoegde waarde voor de burger of de medewerker/het management. Bij het waarmaken van onze droom betrekken we uiteraard weer verschillende partijen: vooruitstrevende gemeenten, innovatieve partners en belangenverenigingen. We rekenen dan ook op jullie hulp om ook onze nieuwe dromen samen uit te laten komen!

Laat je inspireren!

Naast dinsdag 24 juni 2014 werd ook vrijdag 22 november 2019 een bijzondere dag voor iBurgerzaken. Hopelijk ontstaat door het delen van Best practices en Innovaties ruimte voor inspiratie waarmee kennis of daadkracht kan worden vermenigvuldigd. Om zo elkaar en de dienstverlening continu te kunnen verrijken, verbinden en versterken.

 

P.S. Nieuwsgierig naar de winnaars? Die zie je in deze presentatie van de Prijsuitreiking...

Deel via: