Direct naar de content
icon search white
Publiekszaken

Samen op naar de top!

Hoewel elke gemeente uniek is en zich op een andere plek op de col bevindt komen we dankzij vele best practices en mooie innovaties samen op de top! We gaan dan ook graag met je in gesprek over waar je als gemeente nu staat, waar je naartoe wilt en in welke versnelling.

Met welke beklimming ben jij bezig?

Alle afdelingen burgerzaken en hun medewerkers hebben er mee te maken: de transformatie. Belangrijke onderwerpen daarbij zijn digitalisering, de burger in regie en meer samenwerken in brede zin. Dat vraagt dat gemeenten zichzelf in veel opzichten opnieuw uitvinden (transformatie), hun dienstverlening anders inrichten (optimalisatie) en de stap vooruit zetten (innovatie).

Op-naar-de-top.png (1)

 

Deel via:

Samen op naar de top

Bovenop een bergtop staan geeft een overweldigend gevoel. De uitputting en trots gecombineerd met een waanzinnig uitzicht, daar kan niks tegenop. Hoe je op hoofdlijn de top van de 3 cols bereikt? De Cipers-col door minder en minder Cipers en Kofax te gebruiken. De iBurgerzaken-col door steeds meer apps, e-diensten, groene processen en koppelingen aan te zetten. En de OPENburgerzaken-col door de stap vooruit te zetten en innovaties te omarmen. Hieronder vind je meer informatie...

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)