Direct naar de content
icon search white
Digitaal

Online leergang januari: Een datagedreven gemeente

Werken met data is waar veel gemeente op dit moment mee bezig zijn. Een mooie ontwikkeling die steeds meer aandacht en prioriteit krijgt binnen organisaties. Veel gemeenten starten vanuit verschillende domeinen data projecten op, soms staat er al een basis. Denk bijvoorbeeld aan een dashboard met rapportages. Maar er komt veel meer bij kijken dan alleen het maken van dashboards. Denk aan: beveiliging, security, de organisatie meekrijgen en minstens zo belangrijk het resultaat van de inzet van datagedreven sturing.

Direct aanmelden voor deze sessie

Vanwege het grote succes komt er een extra Online Leergang
Voor de Online Leergang, die in april gestart is, hebben zich 10 gemeenten aangemeld. Deze zit daardoor vol. Maar vanwege het grote aantal aanmeldingen laten we ook een groep starten in januari!

De leergang begint vanaf de maand september
Elke maand zal er een sessie worden gegeven. Wanneer de data bekend zijn zullen deze worden gedeeld

Maak betere beslissingen en beleid door datagedreven te werken
Afgelopen jaren zijn ruim 100 gemeenten aan de slag gegaan met iNzicht. Daaruit komt regelmatig naar voren dat de weg naar een datagedreven gemeente ook uitdagingen met zich meebrengt. Deze vragen komen vaak overeen met andere gemeente. Mijn doel met iNzicht is gemeente op weg helpen betere beslissingen en beleid te maken. En daarmee succesvol datagedreven sturing toe te passen.

Laten we van elkaar leren in de online leergang
Veel van onze klanten zijn inmiddels bezig met data en daarom lijkt het me mooi om jullie als gemeenten bij elkaar te brengen en samen deze weg te bewandelen. Hiervoor organiseren we voor het 3e jaar de online leergang: Een datagedreven gemeente. De online leergang bestaat uit maandelijkse workshops over verschillende thema’s met daarbij de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen.

Bekijk op de aanmeldpagina het programma!

Heb je interesse in de online leergang: Een datagedreven gemeente?

Meld je dan hier aan!* Heb je vragen over deze nieuwe leergang? Stel ze gerust aan mijn collega! Hij is bereikbaar via 06 1889 8230 of erik.snijder@pinkroccade.nl

Tot binnenkort!

Cora Schreuders,
Product Manager Datagedreven sturing

Deel via: