Direct naar de content
icon search white
Proces & Services

Wet open overheid

Samen werken we aan een proactief en transparant Nederland. De invoering van de Wet open overheid (Woo) per 01-05-2022 moet hier aan bijdragen en samen kunnen we dit realiseren. iOpenbaar is een applicatie die jou helpt middels automatische anonimisering en integraties naar derden applicaties. Op basis van innovatie en co-creatie werken we samen met gemeenten, ketenpartners en marktpartijen om jou van de beste software en dienstverlening te voorzien. Zo zijn we klaar voor vandaag én morgen!

Vraag een demo aan

Hieronder lees je alles over ons portfolio. Wil je in de praktijk zien hoe wij jouw organisatie met iOpenbaar kunnen ontzorgen?

Vraag nu vrijblijvend een demo aan.

Anonimiseer automatisch gevoelige gegevens

Met iOpenbaar worden documenten óf hele dossiers automatisch geanonimiseerd. De slimme algoritmes van de oplossing scannen iedere pagina, waarna alle privacygevoelige informatie gemarkeerd wordt. Een gebruiker kan markeringen toevoegen of verwijderen waarna het document als een nieuw document opgeslagen wordt. De aanpassingen zijn in de geanonimiseerde versie onomkeerbaar en daarmee door niemand te herleiden naar het origineel. De privacy gevoelige tekst is écht weg!

Innovatie en co-creatie met koplopers

Onze droom is om de beste software en dienstverlening voor jou te realiseren. Alleen hiermee kunnen wij bijdragen aan een transparant en proactief openbaar Nederland. Dit doen wij op basis van innovatie en co-creatie. In samenwerking met 'Koplopers' ontwikkelen wij door.

Hieronder zie je de kerngroep van de koplopers voor iOpenbaar.

                               

Deel via:

Gemeenten aan het woord

Meer over de Wet open overheid en iOpenbaar?

Lees onderstaande artikelen of neem contact met ons op!

‘Een extra stap zetten, meedenken en adviseren over verbeteringen waar jouw burger nog beter mee wordt geholpen’

Ralf Martens, Team lead Services
pinkroccade_Ralf_Martens_163_AS (1).png (1)