Direct naar de content
icon search white
Hosting & Techniek

Remote Releasemanagement

Met releasemanagement ben je verzekerd van up-to-date software. Zowel de installaties van de nieuwe software releases als patches en updates voeren de specialisten van PinkRoccade Local Government voor jouw gemeente uit. Zo hoef je als gemeente niet meer te monitoren wanneer je de releases moet installeren. 

PinkRoccade werkt met continuous delivery
Hierdoor geven we iedere 2 weken een SP of release van Makelaarsuite vrij. Niet iedere SP of release is voor iedere gemeente noodzakelijk. Het installeren van de nieuwe software is productie verstorend en voeren we doorgaans buiten kantoortijden uit. Veel gemeenten besteden het installeren van releases uit aan PinkRoccade door een releasemanagement contract.

Weet vooraf ook welke kosten het onderhouden van je software betekent
Zo heb je geen financiële verrassingen bij onvoorziene omstandigheden als gevolg van fouten tijdens de installatie of software. Optioneel nemen we ook de databases mee in uitvoering.

Kevin Bakx

‘Geen zorgen meer om installaties en updates en toch verzekerd zijn dat je software en systemen up-to-date zijn? Kies dan voor Remote Releasemanagement van PinkRoccade!’

Neem contact met ons op
Heb je vragen over Remote Releasemanagement of ontvang je graag een offerte? Neem dan contact op met Kevin Bakx via 06 83 22 36 45 of Kevin.Bakx@PinkRoccade.nl of je accountmanager.

- Kevin Bakx, Productowner Hosting & Techniek –

Onze accountmanagers
Thomas van Son | 06 295 282 10 | Thomas.vanSon@PinkRoccade.nl
Jochem Lam | 06 147 290 40 | Jochem.Lam@PinkRoccade.nl
Willem Schepers | 06 14 94 56 27 | Willem.Schepers@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product Owner Hosting & Techniek
Kevin Bakx website.png