Direct naar de content
icon search white
Hosting & Techniek

Pink Private Cloud hosting

Duizelt de nieuwe regelgeving rondom datalekken en de beveiligingseisen rondom systemen jou ook? Je bent niet alleen! De technische aspecten van een omgeving staan steeds meer centraal, omdat het belang van privacy voorop staat. 

High-available infrastructuur

Als je kiest voor hosting dan leveren we onze software vanuit de Pink Private Cloud. Deze omgeving bestaat uit een high-available infrastructuur speciaal ingericht voor de lokale overheid en het applicatielandschap van PinkRoccade Local Government. Dit zorgt voor een optimale performance van zowel systeem als software. De omgeving staat in twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland (Aalsmeer en Haarlem) en voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen.

Complexiteit uit handen

De gehele infrastructuur monitoren we dagelijks en ook maken we dagelijks een back-up van alle systemen. De omgeving is schaalbaar en wordt eenvoudig uitgebreid op basis van de actuele behoefte. Binnen de hosting dienst valt het volledig technische beheer en onderhoud van zowel software, systeem (inclusief onderhoud en licenties operating system) als database (inclusief licenties). Met hosting dienstverlening vanuit de Pink Private Cloud heb je geen omkijken meer naar het inrichten, onderhouden en investeren van infrastructuur. Dit neemt de complexiteit weg en geeft zekerheid in performance, beveiliging en een gegarandeerde beschikbaarheid.

Benieuwd naar de ervaringen van gemeente Urk?
Gemeente Urk was één van de eerste gemeente die de stap maakte naar de Pink Private Cloud. Benieuwd naar hun ervaringen en waarom zij migreerde naar de cloud. Lees hier de referentcase. 

Deel via:

De meeste gestelde vragen over de cloud.

In de volledige klantcase gaan we in op het proces, de samenwerking en de oplossing.

‘Samen verder!’

Kevin Bakx, Product Owner Hosting & Techniek
Kevin Bakx website.png