Direct naar de content
icon search white
15 oktober 2019 - Onze verhalen

Waar een stage wel niet toe kan leiden…

Hallo allemaal, welkom bij onze blog. Wij zijn Aniek en Nick en zijn sinds maandag 2 september 2019 werkzaam als Young Professional Consultant bij de unit Samenlevingszaken. Dit jaar hebben we beide de opleiding Business IT & Management afgerond aan de Avans Hogeschool in Breda. We kennen elkaar sinds het begin van de opleiding. Buiten naar school gaan, hebben we samen ook genoeg tijd in de kroeg gespendeerd.

  • Naam: Aniek de Vet en Nick van der Heijden
  • In dienst sinds: 2019
  • Huidige functie: Consultant bij PinkRoccade Samenlevingszaken

De start van onze carrière

We waren allebei al bekend met PinkRoccade Local Government. Nick heeft in zijn derde jaar een meewerkstage gevolgd en Aniek heeft hier het afgelopen half jaar haar afstudeerstage gedaan. En het wordt steeds mooier: Aniek is bij PinkRoccade gaan afstuderen door het enthousiasme van Nick over de unit Samenlevingszaken! Beide stages zijn zó goed bevallen dat we allebei de keuze hebben gemaakt om hier onze carrière te starten.

nick en aniek.jpg

De eerste weken

Het binnenkomen voor ons voelde als thuiskomen. Alsof we nooit weg waren geweest. We werden door de collega’s met open armen ontvangen en iedereen toonde veel interesse. Naast de persoonlijke sfeer die binnen de unit hangt, kunnen we ook inhoudelijk onze eigen richting op gaan. Aniek kan haar passie voor Business Intelligence kwijt binnen het product iNzicht. Naast de uitvoerende rol mag ze meedenken over de doorontwikkeling van dit product. Nick heeft tijdens zijn stage veelal kennis opgedaan over iSamenleving en kan zich hier verder op door ontwikkelen.

Het vormgeven van je eigen carrière pad

Zo zie je maar dat er binnen PinkRoccade Local Government ruimte is om je eigen interesses te volgen en grotendeels zelf je carrière pad vorm te geven. Wij hopen binnenkort te starten met het Young Professional Programma waarin we meer kennis zullen op doen over het sociaal domein.

Neem gerust contact met ons op

Kortom: een stage binnen PinkRoccade kan leiden tot een mooie start van je carrière in een leuke werkomgeving! Ben jij ook leergierig en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Ben jij op zoek naar een leuke afstudeerstage of wil je werken bij een leuk bedrijf? Neem dan snel contact met ons op via: prlg.hr@pinkroccade.nl!

‘Kom gerust een praatje maken om te kijken of dit bedrijf ook iets voor jou is.’

Deel via: