Direct naar de content
icon search white
4 juni 2019 - Onze verhalen

Van stagiair naar Product Owner

Welkom bij onze blog. Wij zijn Mick en Casper en zijn sinds 18 maart 2019 werkzaam als front-end developer bij PinkRoccade Informatievoorziening. 

  • Naam: Mick Vranken en Casper Bartholomäus
  • In dienst sinds: 2019
  • Huidige functie: Front-end Developers bij PinkRoccade Informatievoorziening

Van afstuderen naar eerste fulltimebaan 

Beide zijn we begin van het jaar afgestudeerd als software ontwikkelaars. In onze zoektocht naar onze eerste fulltimebaan kwam PinkRoccade op ons pad. Na een aantal leuke sollicitatie gesprekken, hebben we de keuze gemaakt om hier onze werk carrière te starten.

In de eerste weken hebben we veel informatie tot ons genomen. Ons team heeft hierbij geholpen in de vorm van kennisoverdracht sessies en stond altijd klaar voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast hebben we kennismakingsgesprekken gehad met collega’s verdeeld over de afdeling. Dit zorgde ervoor dat je jezelf direct thuis voelde.

‘Bij PinkRoccade wordt er niet alleen gewerkt.’

zo is er met Pasen een heerlijke brunch georganiseerd waarbij de gerechten werden klaargemaakt door collega’s. Daarnaast is er ook geregeld een pub quiz of andere activiteit.

Positieve punten

Beide ervaren we de flexibele werktijden als prettig, daarnaast is er ook de mogelijkheid om thuis te werken als dit wenselijk is.

Naast de leuke activiteiten dient er natuurlijk ook gewerkt te worden. Tijdens onze eerste weken kregen we het gevoel direct iets bij te dragen aan het teamproces. Ook hebben we direct de mogelijkheid gekregen om een interne tool te ontwikkelen die bijdraagt aan het release proces. Op het moment van schrijven zitten we in de afrondende fase.

Verbeterpunten

Naast deze positieve punten, zijn er ook verbeterpunten te vinden bij PinkRoccade. Als eerste teamuitje stond een Escaperoom op de planning. Eenmaal aangekomen op de locatie bleek de deur op slot te zitten. De reden hiervoor was dat de verkeerde datum was gecommuniceerd richting het team, oeps! :)

mick en casper.jpg
Mick en Casper
Deel via: