Direct naar de content
icon search white
16 mei 2019 - Onze verhalen

Nooit klaar met leren

3 jaar terug studeerde ik af als marketing/communicatie professional. Na 1,5 jaar actief te zijn geweest als marketingmedewerker bij een klein bedrijf kwam ik er achter dat ik graag nieuwe dingen wilde leren. Ik wilde alleen liever niet de hele week in de schoolbanken zitten…

De vacature van PinkRoccade viel me daarom direct op. Ik startte als Young professional op de helpdesk van Belastingen en mocht deelnemen aan het Young Professional Program.

  • Naam: Mandy Hoesen
  • In dienst sinds: 2017
  • Huidige functie: Project Manager bij PinkRoccade Ruimte en Omgeving

Eerste maanden

Het vakgebied was nieuw voor me dus er viel genoeg te leren. In de eerste maanden was de hoofdtaak: het leren kennen van de software en kennismaken met PinkRoccade, TSS. Voor iemand die geen technische opleiding gehad heeft moet ik zeggen dat het hele inwerkgedeelte vlot verliep. Ik kreeg genoeg tijd dingen op me in te laten werken en eigen te maken. Op deze manier kon ik na een aantal weken, met kennis van een klein stukje van de applicatie, incidenten gaan oplossen.

Hoe gaat het nu?

Inmiddels is mijn kennis gegroeid maar nog iedere dag leer ik nieuwe dingen, ik denk niet dat iemand binnen PinkRoccade ooit klaar is met leren.
Vandaag de dag, anderhalf jaar later ben ik niet meer actief op de helpdesk maar aan de slag als consultant. In mijn ‘in leerperiode’  ben ik met wat consultants mee op klantbezoek geweest, dat sprak me erg aan. Vandaar dat ik na 1 jaar helpdesk te hebben gedaan, consultancy ben gaan doen.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

PinkRoccade biedt de mogelijkheid jezelf (beter) te leren kennen en geven de ruimte uit te zoeken wat voor werk het beste bij jou past en waar je goed in bent. Dit komt mede door de fijne intervisiesessies die onderdeel zijn van het Young Professional Program. Tijdens deze sessies ligt de focus op je eigen ontwikkeling en bespreek je met een hechte groep waar je tegen aan loopt en hoe je dit het beste op kunt lossen. 

 

‘PinkRoccade biedt de mogelijkheid jezelf (beter) te leren kennen en geven de ruimte uit te zoeken wat voor werk het beste bij jou past en waar je goed in bent.’

 

Goede keus

Inmiddels kan ik zeggen dat de sprong naar een ander vakgebied een goede keus geweest is. De vaardigheden die ik tijdens mijn opleiding opgedaan heb kan ik in mijn dagelijks werk gebruiken. De focus ligt nu echter niet meer op het uitvoeren van wat je geleerd hebt op school maar op het zelf leren van nieuwe dingen, goede contacten met de klant onderhouden en daar mooie producten neerzetten.

 

mandyhoesen.png

 

Deel via: