Direct naar de content
icon search white
8 augustus 2019 - Onze verhalen

Gelukkige mensen in een succesvolle organisatie!

Het moment dat ik afstudeerde aan de Fontys Hogeschool in Tilburg kan ik mij nog goed herinneren. Inmiddels is dit 20 jaar geleden! Ik stroomde vanuit mijn stage bij Rabobank door naar een traineeship. De jaren daarna heb ik ervaring mogen opdoen in verschillende inhoudelijke en later leidinggevende functies. Na 13 jaar Rabobank ging het kriebelen en was het tijd voor iets nieuws.

  • Naam: Jerney Tigele - van den Broek
  • In dienst sinds: 2016
  • Huidige functie: Manager Sales bij PinkRoccade Informatievoorziening

Kwaliteit leveren en resultaten boeken 

Ik ben trots om te werken voor de businessunit Informatievoorziening. De afgelopen 3,5 jaar heb ik hier veel geleerd. Ik ben dan ook erg trots op wat we bereiken met onze unit. In een sterk veranderende en resultaatgerichte omgeving vragen we iedereen mee te denken, kwaliteit te leveren en resultaten te boeken. Dat gaat niet altijd vanzelf. We vragen namelijk veel van onszelf en onze collega’s.

De mens als “being”

Als persoon ben ik altijd geïnteresseerd in wat mensen drijft, waar komt ieders energie vandaan? Als manager bij PinkRoccade ben ik dan ook altijd op zoek naar de onbewuste factoren voor succes. Van medewerkers wordt steeds meer focus verwacht. Het is dus belangrijk dat iedere medewerker zijn waarde inzet om te kunnen leveren en zijn verantwoordelijkheid neemt voor het inzetten van zijn talent. Bedrijven zien medewerkers vaak meer als "resource", ze moeten zich aanpassen om weer in een nieuwe structuur mee te kunnen. De ronde mens in een vierkant gat zeg maar.

‘Wat mij betreft managen we dit beter en effectiever als we de mens niet langer als "resource" benaderen maar als "being", als value, wat rond is blijft rond.’

Human being management

Ik geloof in de filosofie dat aandacht voor de mens een organisatie succesvoller maakt. Werken bij PinkRoccade is focus op je eigen ontwikkeling. Stel je open, durf naar jezelf te kijken en pak deze verantwoordelijkheid. Met deze kwetsbaarheid bereiken we uiteindelijk het beste onze organisatiedoelstellingen.

Neem gerust contact met mij op
Ben je geïnspireerd door mijn verhaal of benieuwd naar PinkRoccade als werkgever? Neem gerust contact met mij op via Jerney.Tigele@PinkRoccade.nl of mijn collega’s van HR via PRLG.HR@PinkRoccade.nl.

Vriendelijke groet,

Jerney Tigele

Jerney Tigele2.png
Deel via: