Direct naar de content
icon search white
Digitoegankelijk

Een toegankelijke digitale overheid

computer-1185626_1920.jpg
  • Toegankelijk voor alle gebruikers
  • Digitale overheid
  • Dashboard DigiToegankelijk
  • WCAG certificering

Een toegankelijke digitale overheid

Ieder mens heeft het recht om te leven als ieder ander. En om mee te doen in de samenleving. Meedoen in de digitale wereld hoort daar natuurlijk bij. Daarom is het belangrijk dat websites en apps toegankelijk zijn. Want als dat zo is, kan ├ęcht iedereen ze gebruiken. Als PinkRoccade Local Government maken we onze software en in het bijzonder onze e-diensten ook goed toegankelijk voor alle gebruikers.

Dashboard DigiToegankelijk

Hoe digitoegankelijk is de Nederlandse overheid? Check het zelf in het Dashboard DigiToegankelijk! Het nieuwe dashboard geeft een totaalbeeld van de digitale toegankelijkheid van alle overheidsorganisaties. Zo zie je direct hoe digitaal toegankelijk een organisatie al is. Dat is makkelijk voor de organisatie zelf, maar ook voor burgers en toezichthouders.

Digitoegankelijkheid binnen Burgerzaken

PinkRoccade Publiekszaken heeft continu oog voor digitoegankelijkheid. Samen met gemeenten tillen wij de online dienstverlening van de overheid naar een hoger plan. Ook laten we iBurgerzaken regelmatig auditen om het waarmerk drempelvrij.nl te behalen. Dat is het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites.

Deel via: