Direct naar de content
icon search white
2 november 2022 - Nieuws

Het roze bos van PinkRoccade Local Government

Als Partner van Betekenis zijn wij betrokken bij de samenleving én omgeving. Hoe mooi zou het dan zijn om een 'roze' bos te creëren dat bijdraagt aan verduurzaming? Deze gedachte van collega's Ralf Martens en Thibault Kroonen leidde tot een duurzaam partnerschap tussen PinkRoccade Local Government en Trees for All

Het roze bos van PinkRoccade Local Government 

Hoe mooi zou het zijn om een 'roze' bos te creëren dat bijdraagt aan verduurzaming? Met deze gedachte van collega's Ralf Martens en Thibault Kroonen kwam het duurzame partnerschap tussen PinkRoccade Local Government en Trees for All tot stand. Door middel van donaties en bedrijfspartners planten zij bomen wereldwijd. 

Betrokken bij de samenleving en omgeving

Als Partner van Betekenis is PinkRoccade Local Government betrokken bij de samenleving én omgeving. Een initiatief dat bijdraagt aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden steunen we dan ook graag. 

Stap 1 van deze samenwerking

Eind januari de eerste bomen planten op het (nu nog lege) groene veld dat je hieronder op de foto ziet. Hemelsbreed 10 km vanaf ons kantoor in 's-Hertogenbosch, in het prachtige Groene Woud.

PinkRoccade bedrijfsbos.jpeg

Van links naar rechts: Joly Bogers, Thibault Kroonen en Jouke Schrover. 

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png