Direct naar de content
icon search white
iNzicht

iNzicht Kaartviewer

Voor de uitvoering van de gemeentelijke taken is veel informatie nodig. Deze informatie staat verspreid in het applicatielandschap, inclusief landelijke basisregistraties, en wordt in verschillende vormen vastgelegd. Hierdoor is het vaak complex om op het moment dat de gebruiker hier behoefte aan heeft de benodigde informatie op een juiste wijze bij elkaar te krijgen. iNzicht Kaartviewer biedt hiervoor dé oplossing.

De landelijke overheid faciliteert het integraal beschikbaar stellen van gegevens door de invoering van het Stelsel van Basisregistraties (WOZ, NHR, BRP, etc.) en de bijbehorende landelijke voorzieningen. Het is van belang dat de gemeente ook het interne applicatielandschap zo inricht dat aan de behoefte van eenmalige registratie en meervoudig gebruik kan worden voldaan. Geautomatiseerde distributie van gegevens voorkomt onnodige, handmatige kopieer acties en garandeert een optimale gegevenskwaliteit.

Binnen Makelaarsuite komen externe registraties zoals landelijke voorzieningen en het interne applicatielandschap van de gemeente bij elkaar. Hierdoor wordt Makelaarsuite het centrale knooppunt waar alle relevante informatie beschikbaar is.

Snel schakelen bij kritische gebeurtenissen
De oplossing kan bijvoorbeeld worden ingezet wanneer uw medewerkers informatie nodig hebben tijdens kritische gebeurtenissen. Met iNzicht Kaartviewer kan een gebruiker, bij bijvoorbeeld brand in een bepaald pand, eenvoudig en snel het pand opzoeken en constateren dat het gaat om bijvoorbeeld een chemische fabriek. In dat geval kan de gebruiker het te evacueren gebied selecteren op de kaart. De gebruiker krijgt in een selectie een overzicht met actuele bewoners, zodat hulpverleners exact weten hoeveel en welke personen in welk verblijfsobject verblijven.

20150212 Factsheet CiVision Integraal Raadplegen PDF.bmp
Selectie in iNzicht Kaartviewer met overzicht actuele bewoners

De voordelen voor jouw gemeente
Met behulp van iNzicht Kaartviewer kan de gebruiker zich focussen op de het uitvoeren van zijn specifieke taak. Er wordt slechts beperkt tijd besteed aan randzaken zoals het opzoeken van de benodigde gegevens in diverse systemen. Daarnaast bespaart de gemeente additionele (licentie)kosten met de inzet van deze gratis module.

Met iNzicht Kaartviewer biedt PinkRoccade Local Government gemeenten de mogelijkheid om in Makelaarsuite deze informatie zowel administratief als geografisch te raadplegen. Dit heeft twee belangrijke voordelen:

  • Alle gegevens zijn altijd actueel doordat het magazijn real time updates verwerkt
  • Alle gegevens zijn compleet doordat deze is aangeleverd vanuit meerdere gekoppelde authentieke bronnen

    Neem gerust contact met ons op
    Vragen over de applicatie iNzicht Kaartviewer? Stel ze gerust aan Product Manager Cora Schreuders. Zij is bereikbaar via 06 460 9 11 15 of Cora.Schreuders@PinkRoccade.nl.
Deel via:

Meer weten over iNzicht Kaartviewer?

In de volledige klantcase gaan we in op het proces, de samenwerking en de oplossing.

‘Samen kom je verder!’

Cora Schreuders, Product Manager Datagedreven sturing
Cora website.png