Direct naar de content
icon search white
Datagedreven sturing

BRK module

Met de module Basisregistratie Kadaster (BRK) van CiVision Operationele Overzichten kun je de initiële- en mutatiebestanden van de Landelijke Basisregistratie Kadaster (BRK) inlezen en opslaan in het gegevensmagazijn. De gerelateerde gegevens van eigenaren (personen en bedrijven) en adressen worden automatisch gekoppeld aan de basisregistraties van de GBA, NHR en BAG. De BRK gegevens kunnen in CiVision Integraal Raadplegen zowel administratief als geografisch eenvoudig ontsloten worden.

Voordelen

Met het gebruik van de BRK module van CiVision Operationele Overzichten heb je veel voordelen.

  • Je kunt de kadastrale object informatie (gebaseerd op de nieuwe BRK-standaard) aan alle gebruikers binnen jouw organisatie beschikbaar stellen, zodat iedereen beschikt over de voor hen benodigde informatie.
  • De BRK gegevens worden via de servicebus (CGS) opgehaald bij de Landelijke Voorziening van Kadaster en opgeslagen op een zelf aan te wijzen bestandslocatie.

Gebruikers beschikken altijd over de actuele gegevens van de gerelateerde gegevens, omdat deze module automatisch de koppeling legt naar de andere basisregistratiegegevens in het gegevensmagazijn. Let op: Kadaster levert initieel alleen de comfortinformatie van eigenaren en adressen, maar levert geen mutaties als deze gerelateerde gegevens wijzigen.

BRK plaatje Joyce.png
  • Gebruikers van de BRK module kunnen verschillende zoekingangen gebruiken om kadastrale objectgegevens op te vragen, zoals kadastrale aanduiding, adres, koopsom, koopjaar, zakelijk gerechtigden, zo kun je snel en efficiënt zoeken op de voor jou belangrijke criteria.
  • De kadastrale objecten (percelen) worden in CiVision Integraal Raadplegen op de kaart afgebeeld, dit geeft een snelle en duidelijke weergave.
Deel via:

Meer weten over BRK?

In de volledige klantcase gaan we in op het proces, de samenwerking en de oplossing.

‘Veel is mogelijk en dat wordt alleen maar meer!’

Pim Bouwer, Business Analist
Pim Bouwer.png (1)